Hublot onthult exclusief Mykonos-horloge geïnspireerd op de Cycladen-archipel

De wereldberoemde Zwitserse horlogemaker, Hublot, heeft opnieuw een prachtig uurwerk toegevoegd aan zijn legendarische Classic Fusion Mykonos-serie. Dit nieuwe horloge, ontwikkeld in samenwerking met de Griekse retailer GOFAS Jewellery, is geïnspireerd op de betoverende Egeïsche Zee en de schilderachtige Cycladen-archipel.

Het opvallende kenmerk van dit horloge is de prachtige hemelsblauwe keramische bezel, die wordt verrijkt met een unieke draaiende windmolen. Deze windmolen, geplaatst op 3 uur, is een iconisch symbool van het eiland en weerspiegelt de geschiedenis en innovatie van de lokale bevolking. Vroeger waren er 28 windmolens verspreid over het grondgebied van Mykonos, waarvan er nog steeds 16 overeind staan als herinnering aan de rijke en levendige geschiedenis van het Griekse eiland.

Het nieuwe Hublot Classic Fusion Chronograph Mykonos-uurwerk is een eerbetoon aan de schoonheid van het eiland en zijn elegante symbool. Met een behuizing van 45 mm huisvest dit horloge een automatisch opwindbaar skeletchronograaf uurwerk. De band is vervaardigd van een combinatie van zwart rubber en hemelsblauw alligatorleer, waardoor het uurwerk echt in het oog springt.

De wijzerplaat, met een saffierkleurige afwerking, pronkt met het gegraveerde Hublot-logo op de kroon. Het nieuwe Classic Fusion-horloge is verkrijgbaar in twee exclusieve varianten: titanium en koningsgoud. Beide varianten zijn gelimiteerd tot slechts 50 exemplaren, waardoor ze nog begerenswaardiger worden voor horlogeliefhebbers. Het enige nadeel is echter dat deze speciale horloges alleen verkrijgbaar zullen zijn op het Griekse eiland Mykonos.

Met zijn beperkte oplage, stijlvolle ontwerp en de symbolische weergave van de windmolen, is het Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge een waar collector's item voor liefhebbers van hoogwaardige uurwerken. Het roept de geest op van de schilderachtige Cycladen-archipel en de rijke geschiedenis van het betoverende eiland Mykonos.

Naast zijn esthetische pracht heeft het Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge ook enkele indrukwekkende technische specificaties. Het wordt aangedreven door een automatisch opwindbaar skeletchronograaf uurwerk, dat een nauwkeurige tijdmeting garandeert. De saffierkleurige wijzerplaat voegt een vleugje verfijning toe, terwijl het gegraveerde Hublot-logo op de kroon getuigt van de onberispelijke vakmanschap van het merk.

Het horloge wordt gepresenteerd in twee exclusieve varianten: titanium en koningsgoud. Beide edities zijn zeer beperkt, met slechts 50 exemplaren beschikbaar. Dit maakt het horloge nog begeerlijker voor verzamelaars en liefhebbers van hoogwaardige uurwerken.

Het enige kleine nadeel van dit exclusieve horloge is dat het alleen verkrijgbaar zal zijn op het prachtige Griekse eiland Mykonos. Deze beperkte beschikbaarheid voegt echter een extra zeldzaamheid en exclusiviteit toe aan het horloge, waardoor het nog waardevoller wordt voor degenen die het geluk hebben het te bemachtigen.

Het Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge is een meesterwerk van elegantie en vakmanschap, dat de essentie van de Cycladen-archipel en het betoverende eiland Mykonos vastlegt. Het belichaamt de symbiose tussen traditionele horlogekunst en moderne technologie, en zal ongetwijfeld een gegeerd stuk worden onder horlogeliefhebbers over de hele wereld.

 • Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge: Een nieuw toevoeging aan de legendarische Classic Fusion Mykonos-serie van de iconische Zwitserse horlogemaker, Hublot. Dit exclusieve horloge is geïnspireerd op de Egeïsche Zee en de prachtige Cycladen-archipel.

  • Hemelsblauwe keramische bezel: Het horloge is voorzien van een opvallende hemelsblauwe keramische bezel, die de kleuren van de zee en lucht van het betoverende eiland Mykonos weerspiegelt.

  • Unieke draaiende windmolen: Op 3 uur is er een unieke draaiende windmolen, die een eerbetoon is aan de windmolens die het landschap van Mykonos sieren. Dit symbolische element benadrukt de historische betekenis van deze traditionele windmolens op het eiland.

  • Automatisch opwindbaar skeletchronograaf uurwerk: Het horloge wordt aangedreven door een automatisch opwindbaar skeletchronograaf uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting en betrouwbare prestaties.

  • Zwarte rubberen en hemelsblauw alligatorleren band: De band van het horloge is vervaardigd van een combinatie van zwart rubber en hemelsblauw alligatorleer, wat een stijlvolle en comfortabele pasvorm biedt.

  • Beperkte oplage: Het Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge is beschikbaar in twee exclusieve varianten: titanium en koningsgoud. Beide varianten zijn gelimiteerd tot slechts 50 exemplaren, waardoor ze uiterst zeldzaam en waardevol zijn.

  • Saffierkleurige wijzerplaat met gegraveerd Hublot-logo: Het horloge heeft een saffierkleurige wijzerplaat met het gegraveerde Hublot-logo op de kroon, wat getuigt van de onberispelijke vakmanschap en aandacht voor detail van het merk.

Het Hublot Classic Fusion Mykonos-horloge is een meesterwerk van elegantie, vakmanschap en technische precisie. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en beperkte oplage is het een waar pronkstuk voor verzamelaars en horlogeliefhebbers. Dit exclusieve horloge belichaamt de tijdloze schoonheid en rijke geschiedenis van het betoverende Griekse eiland Mykonos.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...