Dior onthult betoverende capsulecollectie geïnspireerd op de Diorama-jurk

Dior heeft een adembenemende nieuwe capsulecollectie gelanceerd met een schitterende selectie van gekleurde edelstenen. Deze release maakt deel uit van de voorjaarscollectie van het modehuis en haalt inspiratie uit de iconische Diorama-jurk, die oorspronkelijk werd gecreëerd door Christian Dior in 1951. De ontwerpen van de sieraden weerspiegelen de gedraaide linten die te zien zijn op de jurken, maar dan in kostbare metalen, zoals terug te zien is in de prachtige Dior-ringen en asymmetrische oorbellen.

De collectie biedt twee ontwerpen in drie verschillende combinaties van edelstenen. Er zijn roze morganiet en diamanten op roségoud, amethist en smaragden op geelgoud, en witgoud met kristallijn aquamarijn en diamanten. Enkele van de meest opmerkelijke stukken zijn de Dior-ringen met hun open ontwerp, en de eerder genoemde asymmetrische oorbellen. Deze sieraden belichamen het vakmanschap en de artistieke visie van Dior, die al bijna zeven decennia deel uitmaken van het bedrijf. Het is altijd een bron van verwondering om getuige te zijn van de verbluffende nieuwe releases van dit Franse high-end merk.

Om deze prachtige sieraden van dichtbij te bewonderen, nodigen we je uit om de galerij hieronder te verkennen. Elk stuk vertelt een uniek verhaal en straalt de tijdloze elegantie uit waar Dior bekend om staat. Deze capsulecollectie is een eerbetoon aan het erfgoed van het merk en een viering van de schoonheid van edelstenen. Met hun buitengewone ontwerp en vakmanschap zullen deze sieraden ongetwijfeld de aandacht trekken en een waardevolle toevoeging zijn aan elke sieradencollectie.

In de galerij hierbij hebben samengesteld, kun je deze prachtige sieraden van dichtbij bewonderen. Elk stuk straalt een tijdloze elegantie uit en toont het vakmanschap waar Dior bekend om staat.

De Diorama-collectie omvat ook andere opvallende stukken, zoals armbanden en halskettingen, die dezelfde verfijning en esthetiek belichamen als de Dior-ringen en asymmetrische oorbellen. Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om de elegantie en stijl van de Diorama-jurk te weerspiegelen.

Bovendien is het vermeldenswaardig dat deze capsulecollectie niet alleen een eerbetoon is aan het erfgoed van Dior, maar ook een uitdrukking van de hedendaagse trends in de sieradenindustrie. Door het gebruik van edelstenen in verschillende kleuren en combinaties, biedt Dior een frisse kijk op luxueuze juwelen.

De prijzen van de Diorama-sieraden variëren afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte edelstenen. Ze vormen een investering in tijdloze schoonheid en exclusiviteit. Met deze prachtige sieraden kun je een persoonlijk statement maken en je stijl versterken met de kenmerkende elegantie van Dior.

Of je nu een verzamelaar bent van haute couture of een liefhebber van luxueuze sieraden, de Diorama-capsulecollectie biedt een unieke kans om een stukje van de iconische Dior-erfenis te bezitten. Laat je betoveren door de schittering en allure van deze adembenemende sieraden.

  • Dior heeft de betoverende Diorama-capsulecollectie onthuld, geïnspireerd op de iconische Diorama-jurk die Christian Dior zelf creëerde in 1951.
  • De collectie omvat een reeks prachtig gekleurde edelstenen, met twee ontwerpen beschikbaar in drie verschillende combinaties: roze morganiet en diamanten op roségoud, amethist en smaragden op geelgoud, en witgoud met kristallijn aquamarijn en diamanten.
  • De sieraden in de collectie zijn ontworpen om de gedraaide linten van de Diorama-jurk te weerspiegelen, en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap.
  • Een van de hoogtepunten van de collectie zijn de Dior-ringen, die een open ontwerp hebben en een prachtige weergave zijn van de elegantie van Dior. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties van edelstenen en edelmetalen.
  • De asymmetrische oorbellen zijn een ander opvallend stuk in de collectie, en brengen de gedraaide linten van de Diorama-jurk subtiel naar voren.
  • Naast de ringen en oorbellen omvat de Diorama-collectie ook andere sieraden, zoals armbanden en halskettingen, die dezelfde esthetiek en verfijning belichamen.
  • Elk stuk in de Diorama-collectie straalt de tijdloze elegantie en stijl uit waar Dior bekend om staat.
  • De prijzen van de sieraden variëren afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte edelstenen, en vormen een investering in exclusieve en luxueuze sieraden.
  • De Diorama-capsulecollectie is een eerbetoon aan het erfgoed van Dior en een viering van de schoonheid van edelstenen, met een frisse kijk op luxueuze juwelen.
  • Ontdek de prachtige stukken van de Diorama-collectie in de galerij hieronder en laat je betoveren door de schittering en allure van deze adembenemende sieraden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...