Graf von Faber-Castell Viking Pen - Luxe ontmoet historische inspiratie

Graf von Faber-Castell's nieuwste toevoeging aan hun exclusieve reeks hoogwaardige schrijfinstrumenten is de spectaculaire Viking Pen. Deze luxueuze pen wordt geleverd met een prachtige platina-geplateerde houder, geïnspireerd door de elegante rondingen van iconische Vikingschepen. Tegelijkertijd roept de verfijnde afwerking en de indrukwekkende aandacht voor detail de luchtvaartexpertise van de jaren 1920 op, denkend aan de zeldzame en nu grotendeels vergeten watervliegtuigen.

Hoewel het Vikingtijdperk lang geleden is, zijn er uiteenlopende meningen over deze beschaving, van een briljante cultuur tot barbaarse indringers. Desalniettemin heeft de revolutionaire en baanbrekende bouw van de befaamde Noordse langschepen dit prachtige schrijfinstrument geïnspireerd, dat onlangs werd uitgeroepen tot Pen van het Jaar 2017.

De unieke pen is uitgerust met een 18-karaats gouden penpunt met ruthenium plating, die met de hand is gegraveerd. Een einddop beschermt de elegante draaiknop van het plunjermechanisme. Het matgrijze gerookte eikenhout, hetzelfde hout gebruikt voor de meeste Vikingschepen, contrasteert prachtig met de glanzende metalen onderdelen van de pen, wat resulteert in een waar kunstwerk.

Graf von Faber-Castell zal de Viking Pen produceren in een zeer beperkte oplage, met slechts 230 vulpennen en 70 rollerball pennen beschikbaar. Elke pen is individueel genummerd en wordt geleverd in een hoogglans zwarte houten kist, vergezeld van een certificaat met de handtekening van graaf Charles von Faber-Castell.

De Viking Pen van Graf von Faber-Castell is een perfecte combinatie van luxe, vakmanschap en historische inspiratie. Deze pen is een eerbetoon aan de ingenieuze bouw van Vikingschepen en de onverschrokken geest van de Vikingen. Met zijn beperkte oplage en unieke ontwerp zal deze pen een gewild verzamelobject worden voor liefhebbers van schrijfinstrumenten en geschiedenisfanaten.

De zorgvuldige materiaalkeuze, het vakmanschap en de indrukwekkende details zorgen ervoor dat de Viking Pen een echte blikvanger is. Bovendien is de pen niet alleen een prachtig schrijfinstrument, maar ook een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van zowel de Vikingen als de luchtvaart.

Het bezit van een Graf von Faber-Castell Viking Pen is een statement over de waardering van geschiedenis, vakmanschap en de verfijning die kenmerkend is voor Graf von Faber-Castell-producten. Met de exclusiviteit van deze pen bent u verzekerd van een uniek en bijzonder bezit, perfect voor zowel dagelijks gebruik als om te bewonderen als kunstwerk.

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van de Viking Pen aan uw collectie, is het raadzaam om snel te handelen, gezien de gelimiteerde oplage en de aanzienlijke belangstelling voor dit schitterende schrijfinstrument. Deze pen, die zowel de kracht van de Vikingen als de elegantie van de luchtvaart in de jaren 1920 belichaamt, is een tijdloze klassieker die generaties lang zal worden gekoesterd en bewonderd.

  • Graf von Faber-Castell Viking Pen - Luxueuze Schrijfinstrumenten Geïnspireerd door Vikingschepen
  • Beperkte oplage: slechts 230 vulpennen en 70 rollerball pennen, elk afzonderlijk genummerd
  • Ontwerp: geïnspireerd door de iconische vorm van Vikingschepen en luchtvaartexpertise uit de jaren 1920
  • Penpunt: 18-karaats gouden penpunt met ruthenium plating en met de hand gegraveerd
  • Houtsoort: matgrijs gerookt eiken, hetzelfde hout waaruit de meeste Vikingschepen zijn vervaardigd
  • Metalen delen: platina-plated houder en glanzende metalen onderdelen die prachtig contrasteren met het eikenhout
  • Einddop: beschermt de draaiknop van het plunjermechanisme
  • Verpakking: elke pen wordt geleverd in een gepolijste zwarte houten kist met een certificaat ondertekend door graaf Charles von Faber-Castell
  • Onderscheiding: uitgeroepen tot Pen of the Year 2017
  • Doelgroep: ideaal voor liefhebbers van schrijfinstrumenten, geschiedenisfanaten en verzamelaars van unieke en luxe objecten

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...