De ultieme honderdjarige draak is de pen van $1 miljoen van Montegrappa

Het klinkt misschien onvoorstelbaar, maar er bestaat een pen ter waarde van meer dan €1 miljoen. Met zo'n bedrag zou je verschillende supercars, een klein appartement in hartje New York of kostbare juwelen kunnen aanschaffen. Maar in plaats daarvan, kun je ook kiezen voor dit exclusieve kunstwerk: de Ultimate Centennial Dragon-pen, te koop op de American Express World Luxury Expo.

Deze pen is ontworpen in 2012 om het 100-jarig bestaan van Montegrappa te vieren. De schitterende Centennial Dragon-pen is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks: 33 in roségoud, 33 in geelgoud, 33 in witgoud en één exemplaar is deze adembenemende pen, de Ultimate Centennial Dragon. De koper van dit bijzondere kunstwerk krijgt tevens een VIP-rondleiding door de fabriek, gevolgd door een lunch of diner met bestuursleden, waaronder voormalig Formule 1-coureur Jean Alesi.

De pen is geïnspireerd door de Negen Drakenmuur in de Verboden Stad in Beijing en het buitengewone ontwerp bevat 300 gram massief goud, verfraaid met onberispelijke diamanten, robijnen en een parel. Hoewel de exacte geldwaarde onbekend is, staat één ding vast: zo'n uniek object zul je niet snel weer tegenkomen.

De Ultimate Centennial Dragon-pen, een ongeëvenaard meesterwerk, is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke visie. Elk detail van deze pen is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd door de ambachtslieden van Montegrappa, waardoor elke pen een uniek en onvervangbaar kunstwerk is.

Het rijke ontwerp van de pen bevat een draak die zich sierlijk om het lichaam van de pen heen wikkelt, wat symbool staat voor macht en voorspoed. De ogen van de draak zijn gemaakt van glinsterende robijnen, wat bijdraagt aan de magische uitstraling van het ontwerp. De parel, die de draak in zijn klauwen vasthoudt, vertegenwoordigt wijsheid en zuiverheid.

Deze pen is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een schrijfinstrument van topkwaliteit. Het is voorzien van een soepel schrijvende penpunt, gemaakt van 18-karaats goud, waardoor de pen even functioneel is als esthetisch verbluffend.

De aankoop van de Ultimate Centennial Dragon-pen wordt een onvergetelijke ervaring, waarbij de koper wordt uitgenodigd voor een exclusieve fabrieksrondleiding en een ontmoeting met enkele van de meest invloedrijke personen in de wereld van luxe schrijfwaren. Dit bijzondere evenement benadrukt de status en het prestige van de pen en haar eigenaar.

De Ultimate Centennial Dragon-pen is een ongekend luxueus en zeldzaam kunstwerk dat zowel indrukwekkend als functioneel is. Het is een uitmuntend voorbeeld van Montegrappa's toewijding aan vakmanschap, artistieke expressie en de voortdurende zoektocht naar perfectie in schrijfwaren. Een bezit dat zowel een investering is als een erfstuk om door te geven aan toekomstige generaties.

Montegrappa Ultimate Centennial Dragon-pen

• Ultimate Centennial Dragon-pen: een luxueus en exclusief meesterwerk van Montegrappa, ontworpen ter viering van hun 100-jarig jubileum.
• Beperkte oplage: slechts 100 exemplaren vervaardigd, met 33 stuks in roségoud, 33 in geelgoud, 33 in witgoud en één unieke Ultimate Centennial Dragon-pen.
• Geïnspireerd door de Negen Drakenmuur: het ontwerp van de pen is gebaseerd op de iconische Negen Drakenmuur in de Verboden Stad in Beijing.
• Massief goud en edelstenen: de pen bevat 300 g massief goud, versierd met onberispelijke diamanten, robijnen en een parel.
• Handgemaakt vakmanschap: elk detail van de pen is zorgvuldig met de hand vervaardigd door de getalenteerde ambachtslieden van Montegrappa.
• 18-karaats gouden penpunt: het schrijfgedeelte van de pen is gemaakt van 18-karaats goud, wat zorgt voor een soepele schrijfervaring.
• Exclusieve VIP-fabrieksrondleiding: kopers van de Ultimate Centennial Dragon-pen worden uitgenodigd voor een unieke fabrieksrondleiding en ontmoeting met leden van het Montegrappa-bestuur, waaronder voormalig Formule 1-coureur Jean Alesi.
• Erfstuk voor toekomstige generaties: de Ultimate Centennial Dragon-pen is een investering en een tijdloos erfstuk dat kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties.
• Prijs: de Ultimate Centennial Dragon-pen heeft een prijskaartje van meer dan €1 miljoen, wat de exclusiviteit en het prestige van dit kunstwerk benadrukt.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...