De nieuwe Hublot King Power FC Bayern München

De voortreffelijke horlogefabrikant Hublot heeft onlangs samen met een paar spelers van de beroemde Duitse voetbalclub FC Bayern München een sportief horloge met een gloednieuw thema gecreëerd.
Het in Zwitserland gevestigde merk heeft het de King Power FC Bayern München genoemd. Het stuk is omhuld met satijn afgewerkt titanium en wordt geleverd met een rubberen band.
Het kan voetballers bedienen, zelfs tijdens wedstrijden, en bovendien ziet het er verbluffend mooi uit om de polsen van de spelers, dankzij het prachtige kleurenschema op basis van rode en zwarte tinten. Technisch gezien meet het 48 millimeter in diameter en wordt het geleverd met een uniek display van 45 minuten dat bij de games past.
Het uurwerk is een HUB4245 zelfopwindende mechanische skeletchronograaf, het beschikt over een gangreserve van 42 uur en werkt met een frequentie van 4 Hertz, of 28.600 trillingen per uur. Aan de andere kant is dit, zoals Hublot ons gewend is, een limited edition. Er zullen ooit slechts 200 stuks worden vervaardigd, allemaal individueel genummerd.
Voor nieuwsgierige kerels wordt de King Power FC Bayern München momenteel tentoongesteld op het hoofdkantoor van de beroemde voetbalclub.