Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

De Monogram Empreinte Collection van Louis Vuitton is nu tweekleurig

De Monogram Empreinte Collection van Louis Vuitton is nu tweekleurig

Dit herfstseizoen heeft Louis Vuitton besloten om zijn iconische Monogram Empreinte collectie in reliëf uit te breiden met mooie, tweekleurige versies van enkele van de populairste handtassen van het merk.

De nieuwe Empreinte collectie voegt een betoverende tweekleurige look toe aan de stijlvolle combinatie van kleurendruk en embossing. Als zodanig krijgen we een nieuwe kijk op de meest trendy tassen van Louis Vuitton te zien, waarbij de Montaigne, Pochette Félicie, de Néonoé of de prachtige Onthego worden uitgebracht in een koel zwart of een zachte tourterelle-tint, benadrukt door het crèmekleurige Monogram-motief.

Onthego MM is gemakkelijk een van de favoriete LV-handtassen - een veelzijdige middelgrote draagtas met twee sets handvatten, lang en kort, die perfect is voor bijna elke gelegenheid. Deze stijlvolle tas is gemaakt van soepel generfd rundleer en heeft een ruim interieur, waarin een laptop en vele andere werkbenodigdheden kunnen worden gedragen. Het is een veelzijdige alledaagse tas en de nieuwe tweekleurige look, met het monogrampatroon erop gedrukt en in reliëf in het leer gedrukt, maakt het nog aantrekkelijker.

Een andere mooie keuze is de NeONOé MM, met gedurfde LV-initialen en prachtige Monogrambloemen gedrukt en in reliëf op het leer gedrukt. Deze tas is ook extreem veelzijdig omdat hij zowel crossbody als over de schouder kan worden gedragen dankzij de uitstekende verstelbare riem. De binnenkant van de tas is vrij ruim en bevat een vak met ritssluiting waar je waardevolle spullen altijd veilig zijn.

De Pochette Félicie is de kleinste tas in deze nieuwe collectie, een mooi etui in envelopstijl versierd met een monogramprint in een romige kleur. Deze beauty is gemaakt van Tourterelle Grey leer en heeft twee afneembare binnenzakken en kan gedragen worden als clutch of over de schouder dankzij de afneembare gouden ketting.


De Monogram Empreinte Collection van Louis Vuitton is nu tweekleurig