Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

De kleurrijke Hublot Spirit van Big Bang Moonphase Watches

De kleurrijke Hublot Spirit van Big Bang Moonphase Watches

De nieuwe Hublot Spirit of Big Bang Moonphase horloges werden slechts een paar dagen geleden onthuld en tonen de liefde van het Zwitserse merk voor kleur op de best mogelijke manier.

Er zijn vier frisse ontwerpen klaar om bewonderd te worden, afgewerkt in blauw, paars, roze en oranje, en met bijpassende bandjes, met een mooie quartz wijzerplaat, gezandstraalde maanfaseschijf, wijzers en indexen en een oogverblindende stenen bezel.

Nadat u hebt besloten welke kleur u het leukst vindt, moet u weten dat deze kostbare horloges zijn gebouwd rond een kast van 42 mm ton, waarin de architectuur van het HUB1770 handgewonden skeletuurwerk is ondergebracht dat zich verbergt onder het saffierglas. De kwartsknop, gemaakt van siliciumdioxide en aluminiumoxide, vereiste specifieke snijtechnologie en deskundig meesterschap om er zo mooi uit te zien.

Afgezien van een levendig monochroom thema, wisselt de Spirit of Big Bang Moonphase gepolijst, satijn afgewerkt titanium of King Gold af met gekleurde platte oppervlakken, terwijl de band even aantrekkelijk is, afgewerkt in alligator en gestikt op natuurlijk zwart rubber, en perfect passend bij de vier kleuren van dit horloge.

Hublot stelt ook dat deze prachtige uurwerken 100 meter diep water aankunnen, terwijl ze profiteren van 50 uur gangreserve.

Er is nog geen woord over prijsinformatie, maar als je creditcard vol is, is er geen reden waarom je jezelf niet zou moeten trakteren op een van deze kleurrijke schoonheden.


De kleurrijke Hublot Spirit van Big Bang Moonphase Watches