Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

De Glashütte Original Panomatic Luna Boutique Edition is niet mis

De Glashütte Original Panomatic Luna Boutique Edition is niet mis

Het nieuwste uurwerk van de prestigieuze Duitse horlogemaker Glashütte Original heet Panomatic Luna Boutique, en het is een special edition horloge dat bedoeld is om elke dame te charmeren, met een elegant ontwerp dat bruist van edelstenen. Met een roestvrijstalen kast van 39,4 mm profiteert dit slanke horloge van een AR-gecoat saffierglas, een saffierdisplay achterkant en het is blijkbaar in staat om 30 meter diep water aan te kunnen, ook al betwijfelen we of iemand deze schoonheid onder water zou nemen.

Dingen voortbewegen is het Duitse automatische G.O. in-house kaliber 90-12, dat wordt geleverd met 47 juwelen, 28.800 vph en 42 uur gangreserve. Maar daar gaat het niet om; het draait allemaal om gedurfde fashion statements met dit prachtige uurwerk. De Glashütte Original Panomatic Luna Boutique heeft afgeschuinde randen, gepolijste stalen onderdelen, duplex fijnafstelling met zwanenhals en een 21kt skeletvormige gouden rotor. Ook onderdeel van dit prachtige aanbod zijn speciale functies zoals de Panorama Date, en maanfase, om nog maar te zwijgen van een blauwe parelmoer wijzerplaat met 18 diamanten en witgouden wijzers.

We zijn niet zeker van de prijzen voor dit prachtige uurwerk, maar als je het je kunt veroorloven, wordt dit horloge geleverd met een 19 mm grijsblauwe Louisiana krokodillenleren band en zal je pols in het middelpunt van de belangstelling zetten. Geen verrassing daar!


De Glashütte Original Panomatic Luna Boutique Edition is niet mis