De Christian Louboutin Python Vulcano Limited Edition nagellak Coffret

Ook al denken velen van ons dat misschien niet als we gewoon buiten ons raam kijken, de lente is bijna aangebroken - en om het te helpen brengt Christian Louboutin de Python Vulcano Limited Edition Nail Color Coffret uit.
Ter inspiratie hoeft het Franse modemerk niet verder te zoeken dan zijn eigen Python Vulcano-collectie schoenen en handtassen, waarbij Jackson Pollock's beroemde schilderijen met druppeltechniek ook de presentatie beïnvloeden.
Dit schijnbaar willekeurige spatten van kleuren over de huidachtige bovenkant van de doos van de python creëert een behoorlijk opmerkelijk effect, vestigt de aandacht op het stuk en creëert een gevoel van anticipatie met betrekking tot de prijs die erin zit.
Daarover gesproken, het pakket bevat drie tinten nagellak: Salonu (een wit cement vergelijkbaar met de schoen met dezelfde naam), True Blue (een uniek maagdenpalmblauw geïnspireerd op Madonna's hit) en Hot Chick (een levendig geel dat de speelse verleidelijkheid van de Hot Chick-schoen kanaliseert). De Christian Louboutin Python Vulcano Nail Color Coffret kost €90.