De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar brengt je ver verder

De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar is een zeldzaam en opwindend uurwerk met slechts 250 geproduceerde eenheden. Het Franse luxe horlogemerk heeft met deze mechanische chronograaf de perfecte mix van vorm en functie weten te creëren. De behuizing van het horloge is slank en gemaakt van titanium en aluminium met een diameter van 45 mm. De blauw geanodiseerde aluminium inzetstukken in de bezel geven het horloge een futuristisch tintje.

Het horloge is voorzien van een AR-gecoate saffier die tot 100 meter diep water aankan en een bumper van microgestraald titanium en rubber die fungeert als een perifere beschermende schaal. Het uurwerk wordt verzorgd door het Zwitserse automatische Bell & Ross kaliber 313, dat bestaat uit 56 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 46 uur. De 'X'-achtige structuur van het horloge en de bovenste brug behandeld met zwarte DLC maken het uurwerk nog interessanter.

De BR-X1 HyperStellar heeft een grijs getinte saffierkristallen wijzerplaat en een metalen skelet met SuperLuminova gevulde uur- en minutenwijzers. De wijzerplaat is goed leesbaar en ziet er prachtig uit in combinatie met de titanium en aluminium behuizing.

Het horloge wordt geleverd met een alligator en grijze rubberen band, met een staalgrijze gesp. Helaas zijn er geen kaartjes voor de ruimte inbegrepen, maar dit uurwerk zal zeker de aandacht trekken van verzamelaars en horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een zeldzaam en opwindend uurwerk. De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar is een echte aanwinst voor de collectie van elke horlogeliefhebber.

De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar heeft een uniek en opvallend ontwerp dat geïnspireerd is op ruimtereizen. Het horloge is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en heeft een futuristisch ontwerp dat perfect past bij de avontuurlijke geest van de horlogeliefhebber.

Het uurwerk is voorzien van een chronograaf functie, waardoor het naast zijn futuristische design ook nog eens een zeer praktisch en functioneel horloge is. De 56 juwelen en 28.800 vph van het Bell & Ross kaliber 313 zorgen voor nauwkeurigheid en precisie in de tijdsweergave.

Het horloge wordt geleverd met een alligator en grijze rubberen band, die het comfortabel maakt om te dragen. De staalgrijze gesp sluit goed aan op de rest van het horloge en maakt het plaatje compleet.

De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar is een horloge dat zich onderscheidt van andere horloges in dezelfde prijsklasse en zal zeker de aandacht trekken van verzamelaars en horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een zeldzaam en opwindend uurwerk met een futuristisch design.

Hieronder vind je de informatie over de materialen, producten en afmetingen van de Bell & Ross BR-X1 HyperStellar:

 • Merk: Bell & Ross
 • Model: BR-X1 HyperStellar
 • Kastmateriaal: Titanium en aluminium
 • Kastdiameter: 45 mm
 • Bezel: Blauw geanodiseerd aluminium inzetstukken
 • Wijzerplaat: Grijs getint saffierkristal
 • Uurwerk: Bell & Ross kaliber 313, automatisch, 56 juwelen, 28.800 vph, gangreserve van 46 uur
 • Complicaties: Chronograaf
 • Waterdichtheid: 100 meter
 • Band: Alligator en grijze rubberen band
 • Gesp: Staalgrijs
 • Beperkte oplage: 250 stuks


De Bell & Ross BR-X1 HyperStellar heeft een kast van titanium en aluminium met een diameter van 45 mm en een blauw geanodiseerd aluminium inzetstukken in de bezel. De wijzerplaat van het horloge is gemaakt van grijs getint saffierkristal, wat een bijzonder futuristisch en uniek uiterlijk geeft. Het uurwerk is van het type Bell & Ross kaliber 313, automatisch, met 56 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 46 uur. Het horloge heeft ook een chronograaf functie.

De BR-X1 HyperStellar is waterbestendig tot 100 meter en wordt geleverd met een alligator en grijze rubberen band, met een staalgrijze gesp. Dit uurwerk is beperkt tot slechts 250 stuks en is een echte verzamelobject voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een zeldzaam en opwindend horloge.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...