Chopard en Zagato presenteren beperkte oplage Mille Miglia Zagato horloge

Chopard, de gerenommeerde horlogemaker, heeft onlangs samengewerkt met luxe auto-ontwerper Zagato om een exclusief Mille Miglia Zagato horloge te creëren. Deze prachtige chronografen zullen slechts in een beperkte oplage van 500 stuks worden geproduceerd. Zagato, bekend om zijn samenwerkingen met vooraanstaande autofabrikanten, heeft in het verleden al meesterwerken op vier wielen ontworpen die succesvol waren in de beroemde Mille Miglia-race.

Deze nieuwe collectie horloges is geïnspireerd op de nieuwste ontwerpen van Zagato. De horloges zijn vervaardigd van DLC zwart roestvrij staal en 18-karaats roségoud, en dragen het Zagato-logo op de achterkant van de kast en op de wijzerplaat die is geïnspireerd op de iconische grill van Zagato-auto's. De gebogen chronograaftellers zijn gemaakt van een Zagato-dak en de rode duwer is een eerbetoon aan de racewereld.

Het Mille Miglia Zagato horloge combineert de vakmanschap van Chopard op het gebied van uurwerken met het unieke design van Zagato. Dit horloge is een eerbetoon aan zowel de racewereld als aan de auto-erfgoed van Zagato. De aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen maken dit horloge een waar kunstwerk.

De prijs van dit exclusieve horloge is in overeenstemming met zijn kwaliteit en exclusiviteit. De versie van DLC zwart roestvrij staal met 18-karaats roségoud heeft een prijs van €9.900, terwijl het "eenvoudige" DLC zwart roestvrij stalen horloge verkrijgbaar is voor $8.100. Dit horloge is een investering in vakmanschap en stijl, en zal zeker de aandacht trekken van liefhebbers van luxe horloges en auto's.

De Mille Miglia Zagato horlogecollectie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het vakmanschap van zowel Chopard als Zagato. De combinatie van DLC zwart roestvrij staal en 18-karaats roségoud creëert een elegant en stoer design, terwijl het Zagato-logo op de kast en de wijzerplaat het horloge een unieke identiteit geeft.

De horloges zijn voorzien van een chronograaffunctie en zijn geïnspireerd op de snelheid en precisie van de racewereld. De gebogen chronograaftellers, gemaakt van echte Zagato-daken, voegen een bijzonder detail toe aan het ontwerp. De rode duwer, een kenmerk van de racewereld, benadrukt de sportieve en dynamische uitstraling van het horloge.

Het Mille Miglia Zagato horloge is verkrijgbaar in twee varianten. De DLC zwart roestvrij stalen versie met 18-karaats roségoud heeft een prijs van €9.900. Deze luxe uitvoering is een statement van stijl en exclusiviteit. Het "eenvoudige" DLC zwart roestvrij stalen horloge heeft een prijs van $8.100 en biedt nog steeds de indrukwekkende kwaliteit en design van Chopard en Zagato.

Met een beperkte oplage van slechts 500 stuks is het Mille Miglia Zagato horloge een waardevol verzamelobject voor horlogeliefhebbers en autoliefhebbers over de hele wereld. Elk horloge wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is een eerbetoon aan de gedeelde passie voor vakmanschap, prestaties en design.

Chopard en Zagato hebben met dit horloge opnieuw bewezen dat ze meesters zijn in hun vakgebied. Door hun samenwerking hebben ze een tijdloos en exclusief horloge gecreëerd dat zowel liefhebbers van luxe horloges als autoliefhebbers zal aanspreken. Het Mille Miglia Zagato horloge is een symbool van elegantie, vakmanschap en passie voor design.

Over Zagato

Zagato is een iconische Italiaanse auto-ontwerper en carrosseriebouwer met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1919. Het bedrijf staat bekend om zijn samenwerkingen met vooraanstaande autofabrikanten en het creëren van tijdloze en unieke ontwerpen.

Sinds de oprichting heeft Zagato samengewerkt met prestigieuze automerken zoals Aston Martin, Maserati, Alfa Romeo en Lamborghini, om maar een paar te noemen. Het bedrijf heeft een stempel gedrukt op de autowereld met zijn kenmerkende designstijl, die elegantie, aerodynamica en innovatie combineert.

Zagato is vooral bekend om zijn betrokkenheid bij de legendarische Mille Miglia-race. In de jaren dertig ontwierp en bouwde Zagato enkele van de meest succesvolle raceauto's die de Mille Miglia-trofee naar huis brachten. Deze prestaties zorgden voor een solide reputatie in de wereld van de autosport.

Het bedrijf heeft ook de aandacht getrokken met zijn limited edition en speciale editie-modellen, die vaak snel uitverkocht zijn vanwege hun exclusiviteit en verzamelwaarde. Zagato-auto's worden bewonderd om hun opvallende en tijdloze ontwerpen, die een perfecte balans creëren tussen elegantie en sportiviteit.

Naast het ontwerpen van complete auto's, biedt Zagato ook carrosseriebouwdiensten aan voor klanten die hun bestaande auto's willen transformeren in unieke en op maat gemaakte voertuigen. Elk project van Zagato wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, met als resultaat buitengewone en opvallende creaties.

Met meer dan een eeuw aan ervaring en een rijke erfenis van ontwerpkunst, blijft Zagato een van de meest gerespecteerde namen in de autowereld. Het bedrijf zet zijn traditie van excellentie voort door innovatieve ontwerpen te creëren die de tand des tijds doorstaan en autoliefhebbers over de hele wereld blijven inspireren.

Over Chopard

Chopard is een prestigieus Zwitsers horlogemerk en juwelier dat bekend staat om zijn elegantie, vakmanschap en toewijding aan luxe. Het bedrijf, opgericht in 1860, heeft een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige horloges en sieraden.

Als een familiebedrijf dat al generaties lang actief is, heeft Chopard een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van precisie-uurwerken en verfijnde juwelen. Het merk is gevestigd in Genève, Zwitserland, en blijft trouw aan de traditionele Zwitserse horlogeproductie, waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan.

Chopard staat bekend om zijn iconische horlogecollecties, zoals de Happy Diamonds, Mille Miglia en L.U.C. Deze collecties belichamen de waarden van het merk, waarbij elk horloge met zorg wordt vervaardigd met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.

Naast horloges heeft Chopard ook naam gemaakt als een vooraanstaande juwelier. Het merk staat bekend om zijn prachtige sieraden, met diamanten van de hoogste kwaliteit en creatieve ontwerpen die vakmanschap en verfijning uitstralen.

Chopard is toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze hebben zich gecommitteerd aan het gebruik van ethisch verantwoorde materialen in hun productieprocessen en zijn actief betrokken bij initiatieven om de levensomstandigheden van degenen die betrokken zijn bij de toeleveringsketen van hun materialen te verbeteren.

Het merk heeft ook een sterke band met de wereld van kunst en film. Chopard is al vele jaren de officiële partner van het Cannes Film Festival en creëert jaarlijks de befaamde "Palme d'Or" trofee.

Met zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en elegantie blijft Chopard een icoon in de horloge- en juwelenindustrie. De horloges en sieraden van Chopard worden beschouwd als tijdloze stukken die stijl, prestige en een gevoel van luxe uitstralen.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...