Chopard L'Heure du Diamant damescollectie

Chopard is onlangs teruggekeerd op de markt met een gloednieuwe collectie op juwelen geïnspireerde uurwerken genaamd L'Heure du Diamant. Met hoogwaardige sieraden en fijne horlogetechnologie, is deze damescollectie een glimmend getuigenis van de eenheid van uurwerken en sieraden maken.
De fabrikant is erin geslaagd om diamanten, 18 karaat witgoud en uitstekende tijdwaarnemingstechnologie te combineren, wat resulteerde in drie verbluffende modellen.
Beginnend met de rechthoekige wijzerplaat bezet met witte diamanten vergezeld van een prachtige blauwe band, is dit stuk uiterst elegant en toch modern.
Een andere versie zou het polshorloge zijn met briljant geslepen diamanten ingelegde rechthoekige wijzerplaat en een even glanzende band, ook verfraaid met briljant geslepen diamanten. En als u op zoek bent naar delicatesse en finesse, is het model met ronde wijzerplaat de beste keuze.
Het wordt geleverd met een prachtige riem, volledig ingelegd met navette geslepen en briljant geslepen diamanten, naast een even weelderige ronde wijzerplaat. Chopard heeft echter nog geen informatie vrijgegeven over hun beschikbaarheid of prijzen, dus het enige wat we kunnen doen is wachten op een bord van het merk.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...