Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Chanel Iman presenteert eerste geurfles van DKNY Golden Delicious

Chanel Iman presenteert eerste geurfles van DKNY Golden Delicious

Victoria"s Secret-model Chanel Iman had het voorrecht om de eerste geurfles van een miljoen dollar ter wereld te presenteren. Ze toonde zich in de flagship store van DKNY met de Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle in een brand- en kogelvrije aktetas, gevolgd door een team van lijfwachten.

Ze verklaarde dat Golden Delicious uit de hele Delicious-collectie de meest koninklijke tot nu toe is, het is erg rijk en laat je een gevoel van warmte en gezelligheid ervaren. Dit appelvormige juweel onder de parfumerie is het resultaat van de samenwerking tussen de ontwerpers van DKNY en de beroemde juwelier Martin Katz die sterren trimt.

De fles is gemaakt van gepolijst 14k geel- en witgoud, met in totaal 2.909 juwelen die van alle kanten van de wereld komen, waaronder 2.700 witte diamanten met een totaal van 15,17 karaat en 183 gele saffieren allemaal samen om de skyline van Manhattan te vormen. Verder is de dop versierd met een 2,43 karaat gele kanariediamant, waarbij het DKNY-logo is samengesteld uit een aanzienlijke hoeveelheid andere soorten diamanten.

Het maken van deze luxe fles kostte de ontwerpers 1.500 uur werk; hij zal wereldwijd worden tentoongesteld tot volgend jaar wanneer hij wordt verkocht op de DKNY Core Club Facebook-site. Een mooi onderdeel van het project is het feit dat alle winst die uit deze verkoop gaat worden gehaald, wordt gedoneerd aan de internationale humanitaire organisatie Action Against Hunger. Tegenwoordig kan de reguliere geur van Golden Delicious worden gekocht bij lokale winkels over de hele wereld, met geuren van witte roos, vanilleblaadjes, muskus, oranjebloesemwater, heerlijke gouden appels en sandelhout.


Chanel Iman presenteert eerste geurfles van DKNY Golden Delicious
Chanel Iman presenteert eerste geurfles van DKNY Golden Delicious