Chanel & La Maison Lesage creëren unieke geborduurde dameshorloges

Chanel is een samenwerking aangegaan met het beroemde Parijse borduuratelier La Maison Lesage om enkele nieuwe, geborduurde versies van de verfijnde Mademoiselle Prive Camelia dameshorloges te ontwikkelen. La Maison Lesage heeft in de afgelopen eeuw samengewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, zoals Givenchy, Balenciaga en Dior.

Dit is de eerste keer dat La Maison Lesage betrokken is bij het ontwerp en de creatie van een daadwerkelijke wijzerplaat. Als een andere primeur zijn deze prachtige uurwerken de eersten met geborduurde diamanten en fijne parels, die schitterende camelia-motieven vormen op een zwarte zijden stof die het horloge zijn naam geeft.

Chanel's horlogemakers hebben een stuk gecreëerd dat typisch vrouwelijk is: delicaat, sierlijk en buitengewoon mooi. Het horloge wordt aangedreven door een quartz uurwerk dat de uren en minuten weergeeft. Een satijnen band met een 18-karaats gouden gesp, bezet met 80 briljant geslepen diamanten, maakt het oogverblindend mooie uurwerk compleet.

Deze samenwerking tussen Chanel en La Maison Lesage combineert vakmanschap, innovatie en luxe, resulterend in unieke, verfijnde dameshorloges die zowel horloge- als mode-liefhebbers zullen aanspreken. De Mademoiselle Prive Camelia horloges zijn een prachtig voorbeeld van hoe twee gerenommeerde merken hun expertise kunnen bundelen om iets echt uitzonderlijks te creëren.

De samenwerking tussen Chanel en La Maison Lesage resulteert niet alleen in prachtige horloges, maar illustreert ook hoe de samensmelting van mode en horlogerie kan leiden tot unieke, luxe creaties. Beide merken brengen hun ervaring en passie voor vakmanschap en esthetiek samen om horloges te creëren die de grenzen van design en techniek verleggen.

De Mademoiselle Prive Camelia dameshorloges, met hun verfijnde borduurwerk en zorgvuldig geselecteerde edelstenen, zijn kunstwerken op zich. Het aandacht voor detail en precisie die in elk horloge is verwerkt, weerspiegelt de toewijding en het vakmanschap van zowel Chanel als La Maison Lesage.

De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met variaties in kleur, materialen en borduurwerk, wat zorgt voor een breed scala aan opties voor klanten die op zoek zijn naar iets unieks en persoonlijks. Ze zijn ongetwijfeld een prachtige toevoeging aan elke horlogecollectie en een waardevol erfstuk dat door de generaties heen kan worden doorgegeven.

Deze samenwerking kan ook toekomstige samenwerkingen tussen modehuizen en horlogemerken inspireren, aangezien het succes van de Mademoiselle Prive Camelia dameshorloges laat zien hoe de synergie tussen verschillende creatieve disciplines kan leiden tot uitzonderlijke en vernieuwende producten.

In de toekomst kunnen we meer innovatieve en verrassende samenwerkingen verwachten, zowel binnen de horlogerie als in andere sectoren van de luxe-industrie. De samenwerking tussen Chanel en La Maison Lesage toont aan dat de combinatie van traditionele technieken en moderne ontwerpen kan leiden tot verbluffende resultaten, en het zet de toon voor wat er nog komen gaat in de wereld van mode en horloges.

  • Wijzerplaten: De horloges zijn voorzien van wijzerplaten met prachtig geborduurde camelia-motieven, gemaakt door La Maison Lesage, een primeur voor het borduuratelier.

  • Edelstenen: De camelia-motieven zijn geborduurd met fijne parels en diamanten, wat zorgt voor een luxe en verfijnde uitstraling.

  • Zijden stof: De wijzerplaten zijn gemaakt van zwarte zijden stof, die een elegant contrast biedt met de sprankelende edelstenen en parels.

  • Uurwerk: Elk horloge is voorzien van een quartz uurwerk dat de uren en minuten betrouwbaar weergeeft.

  • Bandjes: De horloges worden geleverd met satijnen bandjes, wat bijdraagt aan de vrouwelijke en verfijnde esthetiek.

  • Gouden gesp: De satijnen bandjes zijn voorzien van een 18-karaats gouden gesp, bezet met 80 briljant geslepen diamanten, die het luxe gevoel van het horloge versterken.

  • Verschillende uitvoeringen: De collectie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met variaties in kleur, materialen en borduurwerk, zodat klanten een uniek en persoonlijk horloge kunnen kiezen.

  • Samenwerking: Deze horloges zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Chanel en La Maison Lesage, waarbij beide merken hun expertise en passie voor vakmanschap en esthetiek samenbrengen.

  • Exclusiviteit: De Mademoiselle Prive Camelia horloges zijn een zeldzame combinatie van mode en horlogerie, waardoor ze een bijzondere toevoeging zijn aan elke horlogecollectie.

  • Erfstukken: Met hun uitstekende vakmanschap en verfijnde ontwerp zijn deze horloges tijdloze erfstukken die door generaties heen kunnen worden gekoesterd en doorgegeven.

De Mademoiselle Prive Camelia dameshorloges vormen een unieke en opvallende collectie die het beste van Chanel en La Maison Lesage samenbrengt. Deze horloges zijn een perfecte illustratie van hoe de samensmelting van mode en horlogerie kan leiden tot uitzonderlijke en begeerlijke creaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...