De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch is gemaakt met koolstofvezel

Bugatti introduceert hun nieuwe smartwatch, de Bugatti Carbone Limited Edition, die, zoals we van het gerenommeerde Franse automerk gewend zijn, uit koolstofvezel bestaat. Het horloge weegt slechts 94 gram en is daarmee licht van gewicht. Dit komt doordat de kast en bezel volledig van carbon zijn gemaakt, terwijl de achterkant van titanium is. Het materiaal is niet alleen gewichtsbesparend, maar ook extreem sterk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat koolstofvezel vaak wordt gebruikt voor uitdagende toepassingen zoals de monocoque van een Formule 1-auto, de romp van een Boeing 787, hitteschilden in ruimtevaartuigen of het koolstofchassis van de Bugatti Chiron.

De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch is gefreesd uit een massief blok koolstofvezel en heeft een Amoled-touchscreen van saffierglas met 16,7 miljoen kleuren. Het basismateriaal is vervaardigd in de kenmerkende en speciale Bugatti kleuren en het horloge is voorzien van 22% meer batterijcapaciteit dan het vorige horlogemodel van Bugatti, de Ceramique.

Het sportieve uurwerk is beschikbaar met een grijze of zwarte siliconen band of met een grijze nylon-band en is gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren. De eerste 500 exemplaren kunnen al besteld worden en de rest wordt in december 2023 beschikbaar gesteld om aan te schaffen. De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch wordt geleverd in een houten doos en vergezeld door een USB-oplader en een handleiding.

Het prijskaartje van deze exclusieve smartwatch is niet voor de faint-hearted. De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch kost €2.590 per stuk, wat betekent dat Bugatti een winst kan verwachten van €647.500 zodra alle 2.500 eenheden zijn verkocht. Dit past echter goed in de stijl van het merk, dat bekendstaat om hun recordbrekende snelheid, klasse en exclusiviteit, en bevestigt hun reputatie als merk dat alleen toegankelijk is voor de "happy few".

Naast de koolstofvezel behoudt Bugatti zijn kenmerkende kleuren, wat resulteert in een zeer stijlvol en sportief design. De wijzerplaat is voorzien van een AMOLED touchscreen van saffierglas met 16,7 miljoen kleuren, die wordt beschermd door een krasbestendig glas. De smartwatch is verder uitgerust met verschillende functies, zoals hartslagmeter, stappenteller, GPS, Bluetooth en WiFi-connectiviteit, en ondersteunt ook muziek- en berichten-apps.

De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch wordt geleverd met een grijze of zwarte siliconen band, of een grijze nylon band, die beide zijn voorzien van het Bugatti-logo. Het uurwerk is gelimiteerd tot slechts 2.500 stuks en is verkrijgbaar voor € 2.590 per stuk. De eerste 500 exemplaren zijn al beschikbaar voor bestelling, terwijl de rest beschikbaar zal zijn in december 2023.

Als een luxe merk richt Bugatti zich op de high-end markt en creëert het producten voor de elite. Het limiteren van het horloge tot slechts 2.500 eenheden versterkt de exclusiviteit van het product en maakt het nog begerenswaardiger. De Bugatti Carbone Limited Edition Smartwatch is niet alleen een statement van exclusiviteit, maar ook van geavanceerde technologie en functionaliteit.

  • Materiaal: koolstofvezel voor de kast en bezel, titanium voor de achterkant en saffierglas voor de wijzerplaat
  • Kleur: de carbon basismateriaal is vervaardigd in de kenmerkende en speciale Bugatti kleuren
  • Afmetingen: niet gespecificeerd in de tekst, maar de horlogekast heeft een diameter van 43 mm en een dikte van 15,5 mm volgens de Bugatti-website
  • Gewicht: 94 gram
  • Batterijcapaciteit: 22% meer dan het vorige horlogemodel van Bugatti, de Ceramique
  • Modellen: beschikbaar met grijze of zwarte siliconen band of met een grijze nylon-band
  • Type: smartwatch
  • Aantal geproduceerde exemplaren: gelimiteerd tot 2.500 eenheden
  • Prijs: €2.590 per stuk, wat neerkomt op een totale winst van €647.500 voor Bugatti bij verkoop van alle exemplaren.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...