BIGLI ontwerpt Link N1 ter ere van 25ste verjaardag

BIGLI, het gevierde Belgische juwelenmerk, staat bekend om zijn unieke ontwerpen en het gebruik van kleurrijke edelstenen. Ter ere van het 25-jarig jubileum heeft BIGLI een nieuwe, schitterende collectie gelanceerd: de Link N1. Deze collectie vertegenwoordigt niet alleen een mijlpaal in de geschiedenis van het merk, maar is ook een ode aan de tijdloze elegantie en innovatieve geest die BIGLI typeert.

Het jubileumjaar wordt opgeluisterd door de introductie van de Link N1-collectie, die zich onderscheidt door zijn verfijnde lijnenspel en het kenmerkende gebruik van kostbare materialen. Dit nieuwe ontwerp symboliseert de sterke verbinding – de "link" – die BIGLI heeft opgebouwd met zijn klanten en de wereld van de haute joaillerie over de afgelopen kwart eeuw.

De Link N1-collectie is het resultaat van nauwgezet vakmanschap en innovatief design. Elk stuk is handgemaakt in het atelier in België, waarbij traditionele technieken gecombineerd worden met moderne esthetiek. De collectie kenmerkt zich door de vloeiende lijnen die naadloos in elkaar overgaan, wat resulteert in een elegant en harmonieus geheel. Zoals altijd blijft de focus bij BIGLI liggen op de schoonheid en kwaliteit van de gebruikte materialen.

Een bijzondere toevoeging aan de Link N1-collectie zijn de schakels die zowel letterlijk als figuurlijk de verbinding vormen tussen de verschillende onderdelen van een sieraad. Deze schakels zorgen voor een speelse, dynamische uitstraling en maken elk sieraad tot een flexibel en comfortabel dragend kunstwerk.

Het gebruik van edelstenen is een ander kenmerkend element van BIGLI. De Link N1-sieraden zijn verrijkt met een selectie van zorgvuldig uitgekozen edelstenen, variërend van diepblauwe saffieren tot stralende diamanten en van warme topaas tot mysterieuze smaragden. Elk edelsteen is gezet in een ontwerp dat zijn unieke eigenschappen het best tot zijn recht laat komen. Het resultaat is een levendig palet aan kleuren dat elke drager de mogelijkheid biedt om een persoonlijk statement te maken.

Voor de liefhebbers van exclusiviteit biedt BIGLI de mogelijkheid om Link N1-sieraden naar persoonlijke wens te laten aanpassen. Met een keuze uit verschillende metalen zoals 18-karaats geel-, wit- of rosegoud en een uitgebreid assortiment aan edelstenen, kan men een uniek sieraad samenstellen dat perfect aansluit bij de individuele stijl en voorkeuren.

De lancering van de Link N1-collectie werd groots gevierd, met een evenement dat de weelde en innovatie van BIGLI benadrukte. Genodigden konden de nieuwe creaties bewonderen binnen een setting die de essentie van het merk weerspiegelde: elegant, tijdloos en vol leven.

Naast de nieuwe Link N1-collectie heeft BIGLI ook speciale aandacht besteed aan duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid. Het merk streeft ernaar om enkel materialen te gebruiken die verantwoord verkregen zijn en werkt samen met leveranciers die dezelfde waarden delen. Hiermee toont BIGLI aan dat luxe en verantwoord ondernemen hand in hand kunnen gaan.

Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar heeft BIGLI een indrukwekkende groei doorgemaakt, van een klein familiebedrijf tot een internationaal erkend merk in de sieradenindustrie. De Link N1-collectie is niet alleen een viering van dit jubileum, maar ook een belofte voor de toekomst. Het toont de ambitie van BIGLI om te blijven innoveren, inspireren en verbinden, met dezelfde passie en toewijding die het merk al een kwart eeuw typeert.

Met de lancering van de Link N1 viert BIGLI niet alleen zijn verleden, maar zet het merk ook koers naar een toekomst vol creativiteit, schoonheid en verbinding. Fans van het merk en juwelenliefhebbers over de hele wereld zien met spanning uit naar wat de komende jaren nog meer zullen brengen. Want als er iets is dat BIGLI heeft bewezen, dan is het wel dat er altijd ruimte is voor vernieuwing, zelfs in een ambacht zo tijdloos als dat van juwelierskunst.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...