BIGLI ontwerpt Link N1 ter ere van 25ste verjaardag

Ter ere van de 25ste verjaardag van het merk BIGLI heeft Laurence Aerens, creative director, een 18kt gouden schakel, LINK N°1, ontworpen. Net zoals de beste whisky en wijn heeft de LINK N°1 enkele jaren gerijpt, niet op eiken vaten maar in de gedachten en op vele schetsen. Schetsen werden dummy’s, prototypes werden gevormd en herzien, en nu – na een uitgebreid en noodzakelijk rijpingsproces - is de perfecte schakel geboren. Elk BIGLI juweel kan met de LINK N°1 perfect gecombineerd worden. De ingenieuze schakel zorgt voor een uitzonderlijke dynamiek. De LINK N°1 is nooit statisch en ziet er altijd een tikkeltje anders uit. De combinatie van volumes en onregelmatige schakels zorgt voor een schouwspel van lichtreflecties op het goud. Deze onderling verbonden vormen onderstrepen volgens BIGLI de connectie die we voelen met de mensen om ons heen, wanneer we vreugde in elkaars leven brengen. Deze collectie symboliseert hoe uniek iedereen is, maar toch verenigd. We maken allemaal deel uit van dezelfde wereld en zijn zo met elkaar één.

LINK N°1 is het symbool voor solidariteit. Vandaar schenkt BIGLI 10% van de verkoop van de modellen in 18kt goud in 2022 aan UNHCR in het teken van Oekraïne. UNHCR is wereldwijd de leidende hulporganisatie voor mensen op de vlucht. Zij helpen miljoenen vluchtelingen met noodhulp en bij het opnieuw opbouwen van hun leven. Met de creatie van de LINK N°1 collectie wil Laurence graag een boodschap meegeven die haar nauw aan het hart ligt. In het kort samengevat: “Omarm je verbondenheid met de mensen om je heen en verbind je met elkaar, want hier vind je puur geluk.” De LINK N°1 schakels in 18kt goud zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zowel als ketting en als armband, in wit, roze en geel goud.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...