Bekijk de nieuwe Bentley Centenary Collection

Bentley heeft onlangs een nieuwe collectie superchique accessoires onthuld, passend bij hun luxe auto's. De zogenaamde Centenary Collection biedt voor elk wat wils, van stijlvolle kleding tot de nieuwe Bentayga Speed,'s werelds snelste productie-SUV.
Deze prachtige collectie straalt de flair en uitmuntendheid van het merk uit. Als je dit nog niet weet, viert Bentley dit jaar, op 10 juli 2019, zijn 100ste jaar van bestaan en is de Centenary Collection zeker de juiste manier om dit in stijl te vieren.
Elk stuk dat deel uitmaakt van deze collectie wordt gekenmerkt door een indrukwekkende stijl en de unieke Bentley-geest, zoals de vergulde theelichthouder of de espressoset met handgeschilderde goudkleurige rand.
De kledingstukken in deze collectie bevatten accessoires voor zowel mannen als vrouwen, van poloshirts met Centenary gouden details tot de gouden plating en emblemen die verfijnd zullen toevoegen aan zowel vrijetijdsgarderobe als zakelijke kleding. Je vindt er ook elegante briefpapierelementen in deze collectie, plus luxe handtassen en prachtige leren jassen.
Bentley zal zijn nieuwste modellen presenteren op de Autosalon van Genève 2019, waaronder een Centenary Limited Edition en de nieuwe Bentayga Speed, die zeker indruk zal maken op iedereen met zijn uiterlijk.
Het is de snelste productie-SUV ter wereld, dus we verwachten er niet minder van. En laten we de gloednieuwe Continental GT Convertible niet vergeten, die ook daar aanwezig zal zijn en een deel van de centery-vieringen zal zijn.

Bekijk de nieuwe Bentley Centenary Collection
Bekijk de nieuwe Bentley Centenary Collection