Bentley Centenary Collection - luxe accessoires & s werelds snelste SUV

Bentley, het toonbeeld van Britse luxe en verfijning, heeft zichzelf opnieuw overtroffen met de introductie van de Centenary Collection, uitgebracht ter ere van hun 100-jarig jubileum. Deze exclusieve lijn weerspiegelt een eeuw van automotive expertise en luxueuze elegantie, en markeert een mijlpaal voor dit iconische merk dat op 10 juli 1919 zijn oorsprong vond.

De Centenary Collection is meer dan een eerbetoon aan het verleden; het is een viering van het heden en een blik op de toekomst, waarbij elk stuk uit de lijn de quintessens van Bentley'smerkwaarden belichaamt. De kledinglijn, met poloshirts voor mannen en vrouwen, ademt klasse met subtiele gouden details die refereren aan het vakmanschap en de aandacht voor detail die Bentley gedurende zijn bestaan heeft tentoongespreid. Deze stukken vertegenwoordigen een niveau van distinctie dat synoniem staat aan het comfort en de prestaties van hun legendarische voertuigen.

Maar de collectie strekt zich uit verder dan mode. Het zijn de luxe accessoires die de Centenary Collection zo buitengewoon maken. Liefhebbers van het merk kunnen genieten van elegante schrijfwaren en handtassen, tot aan leren jassen die met dezelfde precisie en zorg zijn ontworpen als de Bentley automobielen zelf. Het maakt niet uit of deze items in de context van een auto worden gebruikt of op zichzelf staan, ze stralen een universele elegantie en status uit.

In 2019 stal Bentley de show tijdens de prestigieuze Autosalon van Genève. Daar onthulden ze de nieuwste toevoegingen aan hun indrukwekkende assortiment, inclusief limited edition Centenary auto's en de adembenemende Bentayga Speed, die wordt geprezen als de snelste productie-SUV ter wereld. Deze titel versterkt het beeld van Bentley als een fabrikant van 'swerelds meest prestigieuze en snelle voertuigen. Ook toonden zij de Continental GT Convertible, die op meesterlijke wijze klassieke stijl met moderne luxe vermengt.

Bentley'sambitie strekt zich echter verder uit dan de weg. Ze willen dat de ervaring van luxe en comfort die hun auto's bieden doorloopt in het dagelijkse leven van hun klanten. Vandaar de uitbreiding naar huisdecoratie en meubilair, waarmee de Bentley-beleving ook thuis kan worden voortgezet. Je kunt jezelf nu omringen met meubels die net zo mooi ontworpen en gemaakt zijn als hun auto's – denk aan een woonkamer die de weelde van je Bentley-auto weerspiegelt.

Om de ervaring te vervolmaken, zou je kunnen kiezen voor een parfum uit Bentley'seigen collectie. Deze parfums bevatten geuren die doen denken aan de rijke materialen die in hun auto's worden gebruikt, waardoor de essentie van het merk op een nieuwe manier tot uiting komt.

Zelfs buiten de gebaande paden biedt Bentley luxe alternatieven. Hun Eyeewear lijn bevat brillen die ontworpen zijn met de elegantie die je van Bentley verwacht, terwijl de hoogwaardige lenzen je zicht helder en scherp houden. En golfers kunnen hun hart ophalen met de Bentley Golfcollectie, die de prestigieuze uitstraling van het merk naar de green brengt.

De Centenary Collection van Bentley is dus veel meer dan een serie luxe producten. Het is een manifestatie van een levensstijl die doordrenkt is met de waarden van het merk: verfijning, vakmanschap en onvergelijkbare prestaties. Of je nu achter het stuur zit van een machtige Bentayga Speed of geniet van een espresso uit een espressoset versierd met handgeschilderde gouden randen, Bentley biedt een ervaring die ongeëvenaard is. Hiermee blijft Bentley een merk van innovatie en traditie, en bouwt het voort op een rijk erfgoed van leiderschap in de wereld van luxe en comfort.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...