Artisans de Genève combineert blauw en roségoud voor de Nautilus 5711

Artisans de Genève combineert blauw en roségoud voor de Nautilus 5711
Artisans de Genève heeft zojuist een nieuwe aangepaste, gerkeletoniseerde kijk op Patek Philippe's roségouden Nautilus 5711/1R onthuld.

Deze eenmalige Nautilus wordt de "Honey Pearl" genoemd en heeft een blauwe geskeletteerde wijzerplaat, 12u/6uur polijsten, rosé-gouden indexen, rosé-gouden wijzers en een aangepast uurwerk.

Het gemodificeerde 26-330 SC skeletuurwerk is afgeschuind, satijn gepolijst en herwerkt in een antraciet-kleur. Om bij het open gewerkte concept te blijven, is ook de 21-karaats gouden rotor met ramen voorzien om een onbelemmerd zicht te geven op de binnenwerking.

De klant voor dit project merkt op: Wat ik het leukst vind in een uurwerk is de esthetiek, de allure, de rondingen. Ik stelde me mijn personalisatie voor met een technische look belichaamd door een skeletbeweging die een intense touch zou geven. Het was belangrijk voor mij om verder te gaan dan een kleurencombinatie met een geheel nieuwe dimensie die wordt gebracht door de mix van materialen, kleuren en lijnen om een perfecte harmonie te creëren.

Wat ik het leukst vind in een uurwerk is de esthetiek, de allure, de rondingen. Ik stelde me mijn personalisatie voor met een technische look belichaamd door een skeletbeweging die een intense touch zou geven. Het was belangrijk voor mij om verder te gaan dan een kleurencombinatie met een geheel nieuwe dimensie die wordt gebracht door de mix van materialen, kleuren en lijnen om een perfecte harmonie te creëren.