Artisans de Genève onthult Honey Pearl - een gerkeletoniseerde versie van Patek Philippe s Nautilus 5711/1R

Artisans de Genève heeft onlangs de 'Honey Pearl' onthuld, een op maat gemaakte gerkeletoniseerde versie van Patek Philippe'sNautilus 5711/1R. Het exclusieve horloge is voorzien van een blauwe geskeletteerde wijzerplaat met 12u/6uur polijsten, roségouden indexen en wijzers en een aangepast uurwerk. Het gemodificeerde 26-330 SC skeletuurwerk is afgeschuind, satijn gepolijst en herwerkt in een antraciet-kleur. De rotor van 21-karaats goud is voorzien van ramen om een onbelemmerd zicht op de binnenwerking te geven.

De eigenaar van dit project wilde een technische look met een skeletbeweging en een intens gevoel. Het was belangrijk om verder te gaan dan alleen een kleurencombinatie en een geheel nieuwe dimensie te creëren door de mix van materialen, kleuren en lijnen om een perfecte harmonie te bereiken.

Artisans de Genève is een onafhankelijk bedrijf dat zich specialiseert in het aanpassen van luxe horloges. Het bedrijf heeft al verschillende unieke projecten geproduceerd, waaronder gerkeletoniseerde versies van Rolex'sDaytona en Patek Philippe'sNautilus.

De 'Honey Pearl' is slechts een van de vele aanpassingen die Artisans de Genève kan bieden aan horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en op maat gemaakte horloge-ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan mogelijkheden voor personalisatie, van wijzerplaatontwerp tot uurwerkmodificaties en kastaanpassingen.

Met zijn expertise en oog voor detail heeft Artisans de Genève een reputatie opgebouwd als een van de meest gewilde horlogemodificatiebedrijven ter wereld. Hun projecten zijn niet alleen technisch indrukwekkend, maar ook esthetisch prachtig, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en vakmanschap.

Artisans de Genève heeft aangekondigd dat de Nautilus 'Honey Pearl' exclusief beschikbaar is voor de klant die de opdracht gaf voor dit project. Deze unieke creatie is een eerbetoon aan de legendarische Nautilus-collectie van Patek Philippe en belichaamt de passie en het vakmanschap van Artisans de Genève.

Het horloge heeft een diameter van 40 mm en een dikte van 8,3 mm, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Het blauwe geskeletteerde wijzerplaatontwerp benadrukt de technische look en onthult het prachtige uurwerk binnenin. Het roségouden uurwerk zorgt voor een prachtig contrast met de blauwe wijzerplaat en de zwarte wijzers.

De Nautilus 'Honey Pearl' is uitgerust met een aangepast uurwerk dat is gerkeletoniseerd en herwerkt in een antraciet-kleur. De 21-karaats gouden rotor is ook open gewerkt om het uurwerk nog verder te accentueren. Het horloge heeft ook een 12u/6uur polijsten en rosé-gouden indexen en wijzers die de prachtige afwerking van het uurwerk aanvullen.

De eigenaar van dit horloge merkte op dat hij op zoek was naar een personalisatie die verder ging dan alleen kleurcombinaties en een nieuwe dimensie zou brengen door de mix van materialen, kleuren en lijnen om een perfecte harmonie te creëren. Artisans de Genève heeft zijn visie werkelijkheid gemaakt door de Nautilus 'Honey Pearl' te creëren, een prachtige unieke creatie die zeker de aandacht trekt.

  • Modelnummer: 5711/1R-001
  • Kastmateriaal: 18 karaats roségoud
  • Kastdiameter: 40 mm
  • Kastdikte: 8,3 mm
  • Wijzerplaat: blauwe geskeletteerde wijzerplaat met rosé-gouden indexen en wijzers
  • Kaliber: 26-330 S C skeletuurwerk (basisuurwerk Patek Philippe 324 S C)
  • Gangreserve: ongeveer 45 uur
  • Vibraties per uur: 28.800
  • Juweel: 29
  • Functies: uur, minuut, centrale seconde
  • Armband: roségouden armband met veiligheidssluiting
  • Waterbestendigheid: 120 meter
  • Prijs: niet openbaar gemaakt


Artisans de Genève heeft het skeletuurwerk van de Nautilus 5711/1R aangepast en afgeschuind, satijn gepolijst en herwerkt in een antraciet-kleur. De 21-karaats gouden rotor is ook opnieuw ontworpen om ramen te bevatten, waardoor de drager een duidelijk zicht op de binnenwerking krijgt.

De geskeletteerde blauwe wijzerplaat van de 'Honey Pearl' is een opvallend kenmerk van dit horloge, evenals de roségouden indexen en wijzers. De kleuren en lijnen van het horloge zijn zorgvuldig gekozen om een perfecte harmonie te creëren tussen de technische uitstraling en de esthetiek van het uurwerk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...