Alessandra Ambrosio draagt de Floral Fantasy-beha van $2,5 miljoen van Victoria's Secret

De nieuwe, verbluffende fantasy-bh van Victoria's Secret werd onlangs onthuld, en de gelukkige engel die dit jaar deze prachtige beha modelleert, is het prachtige Braziliaanse supermodel Alessandra Ambrosio.
Ze sluit zich aan bij Adriana Lima, Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Tyra Banks, Claudia Schiffer, Heidi Klum, Marisa Miller, Selita Ebanks, Daniela Pestova en Miranda Kerr, de andere Victoria's Secret-engelen van de afgelopen jaren die de prachtige fantasy-beha mochten dragen die is uitgebracht door Victoria's Secret elk jaar.
De Floral Fantasy bh is vervaardigd door London Jewelers en pronkt met bloemmotieven samengesteld uit wit, gele en roze diamanten, naast robijnen, saffieren en amethisten. Al deze prachtige stenen zijn ingelegd in 18 karaat geel- en roségoud.
De kers op de taart is echter een enorme witte diamant, die 20 karaat draagt en aan de "voorkant en midden in de bloesem op de blingy beha" wordt geplaatst.
De riem zelf is gewoon verbazingwekkend, bestaande uit 5.200 glanzende stenen die met de hand zijn geplukt uit meer dan 15.000 edelstenen. Victoria's Secret Floral Fantasy Bra wordt gewaardeerd op een verbijsterende €2,5 miljoen. De Floral Fantasy Bra van Victoria's Secret.