Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Adriana Lima draagt Victoria's Secret-beha van $2 miljoen

Adriana Lima draagt Victoria's Secret-beha van $2 miljoen

Victoria's Secret werkte opnieuw samen met de Italiaans ontworpen Damiani om de jaarlijkse beha van een miljoen dollar te creëren, een met juwelen bedekte beha genaamd de Bombshell Fantasy Bra die wordt gewaardeerd op €2 miljoen. Het gelukkige meisje dat is uitgekozen om de beha van een miljoen dollar te modelleren, is Victoria's Secret-engel De beha is misschien €2 miljoen waard, maar wat erin zit... het is van onschatbare waarde.

Supermodel Adriana Lima zal de beha ook dragen tijdens de jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show die eind november plaatsvindt en live zal zijn op CBS. De bh heeft in totaal 142 karaat stenen met 60 karaat in witte diamanten en 82 karaat in topaas en saffieren. Blijkbaar werkten zes ambachtslieden aan deze beha met diamanten bezaaide beha in meer dan 1500 uur arbeid om de meer dan 3.000 stenen in 18K witgoud te zetten.

Adriana Lima modelleerde twee jaar geleden ook nog een beha van een miljoen dollar, toen ze de Black Diamond Fantasy Miracle Bra droeg die €5 miljoen waard was.