Adidas en Porsche Design presenteren luxe sneakerlijn

Adidas en Porsche Design presenteren luxe sneakerlijn

Twee van de meest invloedrijke merken, Porsche en Adidas, zijn begonnen aan wat het lijkt op een vruchtbare samenwerking om eersteklas herensneakers te produceren en te commercialiseren.

Naar verluidt de Adidas Porsche Design Sport-lijn genoemd, volgt de serie een gewaardeerde samenwerking, uitgereikt met de Plus X Award. Laten we het nu hebben over deze sneakers.

De Adidas Porsche Bounce lijn is voorzien van hefboomarmen en metalen veren als onderdelen van hun ingebouwde ophanging die de voortstuwing verhogen en de training een stuk beter en gemakkelijker maken. Het werkt door verticale krachten om te zetten in horizontale krachten.

Bovendien, omdat inspanning warmte, zweet, ongemak en zelfs pijn kan veroorzaken, hebben het schoeisel mesh-stoffen om de voeten van de drager gezellig, koel en droog te houden, samen met een grote mate van stabiliteit, elasticiteit en lichtheid. Naast de Bounce-serie sneakers, die ongeveer €310 (£200) per paar kost, hebben Porsche en Adidas ook een hele reeks sneakermodellen gepresenteerd als onderdeel van de bovengenoemde collectie, voor een grote lijst met doeleinden, zoals tennis, autorijden, golfen, voetbal, hardlopen, joggen en nog veel meer, voornamelijk geprijsd tot €500 (£325).

Naast schoenen heeft het duo Adidas en Porsche ook een andere collectie sportartikelen gelanceerd, van fietsbroeken tot zelfs hoodies, de Gym Easy-schoenen maken deel uit van deze zoolcollectie. Deze collectie heeft ergonomische ontwerpen, voor beter dragen en verpakken in sporttassen, evenals demping en de kenmerkende architectonische zool van de lijn voor meer comfort en efficiëntie.