​​​​​​​De Blancpain Ultraplate Saint-Valentin 2013 is een limited edition horloge

Het was bijna een jaar geleden dat we voor het eerst een uurwerk van Blancpain presenteerden gewijd aan de beroemde Sint-Valentijnsdag. De beroemde fabrikant van luxe uurwerken staat bekend om zijn toewijding aan dergelijke vieringen, perfecte geschenken om aan uw geliefde dame te presenteren. Begin 2011 onthulde Blancpain een minimalistisch model met diamanten bezaaid, terwijl ze in 2012 hebben gekozen voor een witte chronograafversie.
Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om een limited edition-serie te onthullen, afgewerkt met vijf roodgelakte parelmoerharten over een onberispelijke parelmoer wijzerplaat. Hetzelfde hartmotief is door de makers van het model geïmplementeerd op de voering van de riem, de horlogeband en de rotor. Bovendien is het prachtige polshorloge gegarneerd met twee rijen volledig geslepen diamanten die de bezel verfraaien en een witte struisvogelleren band, buitengewoon opvallend. Aan de technische kant heeft het horloge een stalen kast van 34 mm en omvat het een zelfopwindend kaliber 1150.
De Blancpain Ultraplate Saint-Valentin 2013 zal naar verluidt worden vervaardigd als een gelimiteerde editie van 99 stuks en wordt geleverd in een witte houten presentatiedoos verfraaid met witte harten die lijken op die op de wijzerplaat van het uurwerk.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...