Tomorrowland opent Terra Solis in de woestijn van Dubai

Muziekfestival Tomorrowland opent Terra Solis, een gloednieuwe woestijnbestemming in Dubai. Gelegen te midden van de Arabische duinen en geïnspireerd door de sterrenbeelden, zal Terra Solis in september openen en mensen van over de hele wereld verwelkomen in een magische oase diep in de Arabische woestijn. Met drie accommodatiemogelijkheden, allemaal vernoemd naar sterren, meteorenregen en sterrenbeelden. Gasten worden aangemoedigd om overdag het leven bij het zwembad te vieren en's nachts naar de sterren te kijken.

De nieuwe woestijnoase is verspreid over 371.000 vierkante meter en combineert muziek en entertainment met een uitzonderlijk aanbod van eten en drinken op één verfrissende en energieke bestemming. Terra Solis herbergt verschillende indrukwekkende glamping-opties, waaronder 48 luxe en prachtig ingerichte Polaris bell tenten en 20 Perseid lodges, die het ultieme comfort en stijl combineren.

Er zijn ook zes Orion poollodges, elk met een privézwembad en een grote privécabana en terras in de buitenlucht. „Terra Solis is een unieke woestijnbestemming weg van al het lawaai. Het is geïnspireerd op de magie van Tomorrowland en de mooiste sterrenbeelden, waar je wakker kunt worden van een nacht onder de sterren en kunt leven op het ritme van de zon.

Gasten krijgen de kans om zich onder te dompelen in een onvergetelijke wereld van verwondering met de beste muziek, een levendige maar ontspannende zwembadscène, ongelooflijke smaken en aroma's en een unieke glamping-ervaring in de Arabische duinen terwijl ze ontspannen in stijl onder de zon van Dubai”, aldus Nicolas Vandenabeele, oprichter. en CEO van Terra Solis. Het woestijnresort biedt ook voortreffelijk dineren, zowel binnen als bij het zwembad.

MESA is geïnspireerd op de 'Tastes of the World' keuken van Tomorrowland en serveert heerlijke gedeelde gerechten van over de hele wereld. Gasten kunnen ook genieten van een selectie drankjes in de opvallende bar en in de shisha-lounge Sala. Terra Solis opent in september en bevindt zich in Dubai Heritage Vision, op slechts 30 minuten van de luchthaven van Dubai.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...