Quinta do Lago wakkert valentijn aan met sprookjesachtige setting

​Quinta do Lago is ruim 50 jaar het meest prestigieuze residentiële lifestyle resort van Portugal. Het ligt centraal in de Algarve nabij Faro en midden in het fabelachtige natuurgebied Ria Formosa aan de Atlantische Oceaan. Met een aanbod van luxueuze vakantievilla’s, drie golfterreinen van wereldklasse, de ongerepte zandstranden van Ria Formosa, veertien verfijnde restaurants, het boetiekhotel The Magnolia Hotel en de nabijheid van Faro met zijn authentieke stadscentrum en tal van kleine dorpen vol Portugese flair is een vakantie op Quinta do Lago een heuse lifestylebeleving voor het hele gezin. 

En dit jaar beleven koppels op Quinta do Lago een Valentijn om nooit te vergeten. In een sprookjesachtige setting die we enkel uit films kennen en met toparrangementen die een ode aan de liefde zijn, wakkert Quinta do Lago het romantische vuur aan.

Magische Valentijnsarrangementen

De passie laait hoog op met een romantisch arrangement van één nacht (enkel op 14 februari) op een kamer of suite voor twee in het elegante boetiekhotel The Magnolia Hotel, inclusief zoetigheden en bubbels, en een heerlijk driegangendiner in het geweldige Bovino Steakhouse in Quinta do Lago. Vanaf 231 euro per kamer/nacht

Voor wat extra vuur is er het arrangement van twee nachten met een turndownservice waarin romantische zoetigheden, een fles gekoelde bubbels en een speelset voor geliefden inbegrepen zijn. Het aanbod is de hele maand februari geldig. Wie het vuur gaande wil houden krijgt 10% korting op alle extra nachten. Vanaf 143 euro per kamer/nacht

The finishing touch

Voor koppels die net dat tikkeltje meer willen zorgt het team van Clube da Quinta voor een uitzonderlijke persoonlijke service bij de huur van een vakantiewoning in Quinta do Lago. Geen verzoek is hen te veel. Vanaf 250 euro per nacht voor een verblijf van minimaal 3 nachten in een Standard Plus, Suite of Cottage genieten koppels van een diner met aangepaste wijnen in Bovino Steakhouse of Casa do Lago op Valentijnsdag, een toegewijde conciërge en toegang tot officiële verhuurservice van Quinta do Lago.

Leuke extra’s maken het Valentijnsprookje op Quinta do Lago helemaal af. Bij de conciërge van Clube da Quinta kunnen gasten een prachtig boeket bloemen laten bezorgen. Is er een romantischer gebaar denkbaar? En wie geniet niet van een ontspannende massage? In februari kunnen koppels op het resort 60 minuten pure gelukzaligheid ervaren met de koppelsmassage. In de privémassageruimte verlichten hoogopgeleide therapeuten zowel lichaam als geest: romantisch relaxen voor twee.

Gekruid met romantiek

Koppels die hun verblijf met extra romantiek willen kruiden, genieten op Quinta do Lago gedurende de hele maand februari verrukkelijke Valentijndiners. In Umami komen de fans van de verfijnde oosterse keuken zeker aan hun trekken, terwijl koppels die een sappig stukje vlees en een verfrissende cocktail wel kunnen smaken, verwend worden met het sharing viergangenmenu in Bovino Steakhouse. Voor een romantisch driegangenmenu met lokale specialiteiten en verse zeevruchten kunnen koppels aan tafel schuiven in Casa do Lago aan het meer. En wie voor Valentijn de meest intieme en exquise culinaire ervaring in de Algarve zoekt, wordt met het uitzonderlijk menu en het romantische decor van de Casa Velha op zijn wenken bediend.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...