Porto Montenegro is een exclusieve lifestyle bestemming aan de kristalblauwe Adriatische Zee

Aan de kristalblauwe Adriatische Zee, op een unieke UNESCO Werelderfgoedlocatie bevindt zich een bruisend vakantieparadijs met ambitieuze groeiplannen: Porto Montenegro. Een exclusieve bestemming met luxueuze lifestyle-belevingen op slechts drie uur vliegen met de eerste platina jachthaven ter wereld en een verbluffende portfolio van luxe appartementen. Van de gelimiteerde collectie Regent Pool Club Residences aan het water met ruime terrassen en adembenemende uitzichten, tot de tijdloos en verfijnde penthouses van Elena Residences met hun knap doordachte inrichting en inplanting, Porto Montenegro biedt de mogelijkheid om te investeren in de mooiste vakantiewoningen in Montenegro, één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen ter wereld. Met de ontwikkeling van de nieuwe stadwijk Boka Place wordt het aanbod in Porto Montenegro verder uitgebreid met hoogwaardige studio’s, appartementen en townhouses, gecombineerd met een complete luxe lifestyle beleving.

Porto Montenegro: exclusieve lifestyle

Porto Montenegro ligt in de prachtige Baai van Kotor, ook wel Boka Bay genoemd, die niet voor niets erkend is als UNESCO-werelderfgoed en bekend staat als één van de belangrijkste thuis- en aanleghavens van luxejachten. Porto Montenegro is de eerste jachthaven ooit die de 5 Gold Anchor Platinum-accreditatie heeft gekregen, de hoogste status voor elke jachthaven over de hele wereld. De  jachthaven biedt een exhaustief scala aan diensten en faciliteiten voor boten van alle afmetingen en gaat tot het uiterste om aan alle behoeften van de gasten te voldoen. Je beleeft er lifestyle met een grote L, met meer dan 70 internationale modeboetieks, lokale luxewinkels, galeries, gastronomische restaurants en bars. De snelgroeiende topklasse lifestylebestemming biedt een ongelooflijke portfolio van unieke luxe appartementen die erg in trek zijn als vakantiewoning of als tweede verblijf.

Regent Pool Club Residences: elegant genieten aan het water

Deze eigentijdse luxe appartementen met ruime terrassen, zijn geïnspireerd op de Italiaanse Rivièra en bieden een adembenemend uitzicht over de zee en de bergen. Tijdloze elegantie op een buitengewone locatie aan de rand van de jachthaven en naast het vijfsterren Regent Porto Montenegro Hotel. Regent Pool Club Residences bestaat uit twee identieke gebouwen, Aqua en Baia, en omsluit een infinity pool die zich uitstrekt over verschillende niveaus, omringd door een knap aangelegde tuin. Het aangeboden verhuurprogamma maakt van de studio’s, één-, twee- en drieslaapkamer appartementen ook een ideale investering. Het programma biedt bovendien een toegang tot de uitgebreide diensten en voorzieningen van het Regent Porto Montenegro Hotel en voorziet op verzoek van de eigenaars ook alle onderhoud en verhuuradministratie.

Elena Residences: tijdloos en verfijnd

Elena Residences zijn een recente toevoeging aan de residentiële collectie van Porto Montenegro, beschut door de nabijgelegen bergen en gelegen aan een centrale boulevard met verschillende attractieve winkels en restaurants. De 50 luxueuze appartementen zijn perfect ingeplant om ten volle te genieten van het oogverblindend uitzicht over de zee en de bergen, met een doordachte inrichting, een eigentijds ontwerp en een uitzonderlijke aandacht voor detail. Geïnteresseerde kopers hebben de keuze uit studio s, één-, twee- of drieslaapkamer appartementen met lichte, open leefruimtes. Elena Residences biedt ook een zwembad en fitnessruimte, exclusief voorbehouden voor de residenten, een 24 uurs conciërge, lidmaatschap tot de Owners Club en indien gewenst ook een luxe verhuurdienst.

Boka Place: het summum van urban-living

Boka Place is de nieuwste ontwikkeling in Porto Montenegro, een prestigieuze stadswijk die in 2024 wordt opgeleverd. De nieuwe multifunctionele wijk is prachtig ontworpen en ingericht door het regionale ontwerpbureau Atellior. Boka Place zal het vijfsterrenhotel SIRO omvatten van de hand van de toonaangevende groep Kerzner International (bekend van onder meer One & Only Resorts) als ook 144 door het hotel beheerde SIRO residenties, variërend van studio’s tot duplexen met drie slaapkamers en penthouses met de conciërgeservice van het vijfsterrenhotel, en 69 Boka privéresidenties waaronder studio’s, één- of twee slaapkamer appartementen en penthouses, met indien gewenst ook een professioneel verhuur management programma door M-Residences. Het hoogwaardige project zal tevens een complete lifestyle beleving bieden met restaurants en bars, internationale modeboetieks en een state-of-the-art bioscoopcomplex.

Een bijzondere bestemming

Met meer dan 280 dagen zon per jaar geniet Montenegro een aangenaam mediterraan klimaat. Gelegen aan de kristalblauwe, heldere Adriatische Zee, biedt Montenegro een prachtige kustlijn van 295 km met 117 uitnodigende stranden. Het is een land met een rijke cultuur en een adembenemende natuur met majestueuze bergen, vijf nationale parken bekend om hun ongerepte schoonheid en vier Werelderfgoedlocaties, waaronder de Baai van Kotor, het grootste zoetwatermeer van Europa. Porto Montenegro heeft het gebied getransformeerd tot een exclusieve bestemming en platina jachthaven, wat ertoe bijgedragen heeft dat Montenegro de op één na snelst groeiende toeristische bestemming ter wereld is. De luxueuze lifestyle van Porto Montenegro is vlot bereikbaar via de luchthavens van Tivat, Dubrovnik en Podgorica, op slechts 2,5 à 3 uur vliegen van de belangrijkste Belgische en Nederlandse luchthavens.

Prijzen

Boka Place: beschikbaar op-plan, oplevering in 2023, prijzen variëren van 298.000 tot 1.069.000 EUR, prijzen van de penthouses zijn op aanvraag.

Regent Pool Club Residences: instapklaar, prijzen van de penthouses vanaf 2,3 miljoen EUR

Elena Residences: instapklaar, prijzen van de penthouses vanaf 3,9 miljoen EUR

Over ADRIATIC MARINAS en PORTO MONTENEGRO

Adriatic Marinas is een volledige dochteronderneming van de Investment Corporation of Dubai en is een gespecialiseerde ontwikkelaar en exploitant van bestemmingen aan het water en gespecialiseerde jachthavens. Porto Montenegro is de belangrijkste thuishaven en aanleghaven van luxejachten in het Middellandse Zeegebied. De ultramoderne haven is speciaal gebouwd om tegemoet te komen aan de complexe behoeften van alle soorten jachten, hun eigenaars, hun gasten en bemanning, met een specifieke infrastructuur voor de grootste jachten die er aanmeren. De jachthaven heeft momenteel 450 ligplaatsen, meer dan 320 verkochte luxe appartementen, evenals 70 commerciële eenheden op de begane grond bestaande uit restaurants, bars, cafés, winkels, allerhande voorzieningen en het vijfsterrenhotel Regent Porto Montenegro met meer dan 120 luxe suites en appartementen. Boka Place, de nieuwste stadswijk van Porto Montenegro, breidt zich voortdurend uit en introduceert in 2023 213 beheerde en particuliere woningen naast SIRO, een indrukwekkende lifestyle-ervaring van Kerzner International (Atlantis Resorts and Residences en One&Only Resorts).

Vluchten

Porto Montenegro ligt op slechts 5 km van de luchthaven van Tivat, op 50 km van de luchthaven van Dubrovnik en op 90 km van de luchthaven van Podgorica.

Rechtstreekse vluchten naar Tivat
Vanuit Brussels Airport met TUIfly op vrijdag en maandag
Vanuit Luxemburg Airport met Luxair op zaterdag

Rechtstreekse vluchten naar Dubrovnik 
Vanuit Brussels Airport met TUIfly op zaterdag en woensdag
Vanuit Brussels Airport met Brussels Airlines op zaterdag en dinsdag
Vanuit Luxemburg Airport met Luxair op zaterdag
Vanuit Amsterdam Airport met easyJet op donderdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag 
Vanuit Rotterdam Airport met Transavia op donderdag, zaterdag en dinsdag

Rechtstreekse vluchten naar Podgorica 
Vanuit Charleroi Airport met Ryanair op donderdag en zondag
Vanuit Luxemburg Airport met Luxair op donderdag en zondag


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...