La Cantine du Faubourg - Parels van Parijs aan de Middellandse Zee - Opening Mei 2023

La Cantine du Faubourg heeft de eer om de seizoensopening van mei 2023 aan te kondigen. Mykonos, beroemd om zijn bruisende zomerleven, ziet de terugkeer van dit prestigieuze restaurant als een belangrijke gebeurtenis in de culinaire kalender van het eiland.

Als een icoon van Parijse elegantie, biedt La Cantine du Faubourg zijn gasten een meeslepende eetervaring. De seizoensopening in mei markeert het begin van een zomer vol zonsondergangen, cocktails, verfijnde diners, DJ-sets en speciale evenementen. Dit is het moment waarop het restaurant zijn deuren opent voor zowel de lokale bevolking als de internationale bezoekers die naar het eiland komen op zoek naar de unieke charme en gastvrijheid van Mykonos.

Het stijlvolle en ontspannen restaurant, ontworpen door het in Londen gevestigde Studio Pirajean Lees, biedt verschillende ruimtes en indrukwekkende flexibiliteit voor evenementen van alle groottes, met adembenemende uitzichten op zee. Het restaurant in Mykonos beslaat 1.300 vierkante meter en biedt zitplaatsen voor 250 gasten en staanplaatsen voor maximaal 400 gasten.

La Cantine du Faubourg heeft tal van pakketten die kunnen worden aangepast aan sociale bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagen of recepties. Ze helpen u de gewenste sfeer te creëren met speciale accenten, variërend van verlichting tot entertainment, live muziek en de expertise van hun culinaire team om op maat gemaakte menu'ste ontwerpen.

Gelegen op de heuvels van Mykonos, biedt La Cantine du Faubourg een weelderige tuin van Eden om de schoonheid van het eiland te bewonderen. Het restaurant is ingericht in een unieke Griekse stijl, met blond hout, ruwe steen en ambachtelijke accenten, en biedt een chique, ontspannen omgeving in de schaduw overdag en onder het maanlicht 'savonds.

De menukaart, samengesteld door chef-kok Gilles Bosquet, biedt een ongelooflijke reis tussen land en zee, met gerechten zoals kreeftsalade met meloen en tomaten, wagyu-rundvleescarpaccio met truffel, champignons en lente-uitjes, karamelachtige zwarte kabeljauw met miso, citroen-tagliatelle met kaviaar en een sushibar. Voor het dessert kunt u kiezen uit een goddelijke chocoladefondant met tonkabonen of geroosterde ananas met honing, geserveerd met yoghurt- en pistache-ijs.

La Cantine du Faubourg biedt niet alleen heerlijke en royale gerechten, maar ook een plek om te ontmoeten, energieën te bundelen en plezier te hebben. De kosmopolitische brigade zorgt voor een geweldige sfeer, terwijl een DJ u vermaakt met feestelijke, jazzy of nostalgische sets. Bij La Cantine gaat het niet alleen om eten, maar ook om plezier maken en de tijd stilzetten.

Contactinformatie: Mykonos, Griekenland book@lacantinemykonos.com | +30 228 902 9111 - Dagelijks geopend vanaf 18:30 tot laat.

Over La Cantine du Faubourg

La Cantine du Faubourg is een gerenommeerd restaurant dat bekend staat om zijn unieke combinatie van verfijnde Parijse flair en wereldwijde culinaire invloeden. De oorspronkelijke vestiging in Parijs heeft een reputatie opgebouwd als een must-visit bestemming voor zowel lokale fijnproevers als internationale bezoekers.

Het restaurant breidde uit naar Dubai en later naar het Griekse eiland Mykonos, en heeft zich consequent gepresenteerd als een plek waar smaakvolle gastronomie, stijlvol design en levendige muziek samenkomen. Het menu van La Cantine du Faubourg varieert van klassieke Franse gerechten tot innovatieve fusion-creaties, allemaal bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten.

De interieurs van La Cantine du Faubourg, ontworpen door Studio Pirajean Lees, zijn een elegante mix van modern design en natuurlijke elementen, met een bijzondere nadruk op comfort en luxe. Elke locatie biedt verschillende ruimtes die zijn ontworpen om een verscheidenheid aan evenementen en bijeenkomsten te accommoderen, waardoor het restaurant een ideale keuze is voor alles, van intieme diners tot grote feesten.

Bij La Cantine du Faubourg draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring. Of je nu geniet van een cocktail bij zonsondergang, dineert onder de sterren of danst op de beats van een live DJ-set, La Cantine du Faubourg belooft een ervaring die al je zintuigen zal prikkelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...