Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Kurá Design Villas is een betoverend complex in Uvita de Osa

Kurá Design Villas is een betoverend complex in Uvita de Osa

Kurá Design Villas, een betoverend complex in Uvita de Osa, Costa Rica, tilt romantiek naar een nieuw niveau, omgeven door niets anders dan weelderige jungle en met uitzicht op de adembenemende kustlijn van de zuidelijke Stille Oceaan en het prachtige Uvita-strand.

Dit unieke resort is een verleidelijke hemel geïsoleerd in de tropische jungle van Costa Rica, het perfecte toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en ontspanning. De prachtige villa's hier zijn precies de juiste combinatie van luxe, rust en comfort, elk met glazen schuifdeuren die u snel naar buiten laten om te genieten van de prachtige omgeving en de kalme geluiden van de dieren in het wild.

De ongerepte stranden in de buurt van het resort doen je al het andere vergeten, terwijl je loungt onder een palmboom terwijl je naar de zonsondergang kijkt of romantische wandelingen maakt langs de prachtige kustlijn. En als je een avontuurlijke geest hebt, zul je zeker genieten van het verkennen van de weelderige oerwouden in de buurt, waar je ook watervallen, kristalheldere rivieren en natuurlijk veel interessante soorten kunt vinden. Het resort heeft een ongelooflijk overloopzwembad, een gastronomisch restaurant en bar en een spectaculaire openluchtspa die indruk op u zal maken met een breed scala aan wellnessbehandelingen.

En als de avond valt, is de Sky Lounge de perfecte plek om te zijn, een magische schuilplaats net onder de sterren, met een sfeer die je zintuigen prikkelt en je voeten wegveegt in pure extase.


Kurá Design Villas is een betoverend complex in Uvita de Osa