Four Seasons introduceert reizen met privéjet in 2023

De felbegeerde Four Seasons-ervaring in de lucht introduceert reizen in 2023, inclusief datums voor de gezinsvriendelijke African Wonders en geliefde Timeless Encounters-routes, en er zullen er nog meer volgen. Terwijl reizigers uitkijken naar langverwachte avonturen, kondigt het toonaangevende luxe gastvrijheidsbedrijf Four Seasons Hotels and Resorts het vertrek in 2023 aan van African Wonders, een gezinsvriendelijke privéjet-reis; Timeless Encounters, een terugkerende favoriete reisroute; en International Intrigue, een 24-daags avontuur, na recordinteresse in de line-up van Four Seasons Private Jet 2022.

Reizigers die geïnteresseerd zijn in het boeken van het luxe avontuur van hun leven, worden uitgenodigd om hier te klikken om de exclusieve reizen naar enkele van 'swerelds meest boeiende bestemmingen die worden aangeboden van dichterbij te bekijken. 'De overweldigende belangstelling voor ons Private Jet-aanbod is niet alleen een bewijs van de opgekropte vraag, het benadrukt ook het verlangen naar naadloze service die prioriteit geeft aan gezondheid en veiligheid in dit nieuwe tijdperk van luxe reizen', zegt Christian Clerc, President, Global Operations for Four Seasons-hotels en -resorts.

'We zijn verheugd om nog meer transformerende reizen te delen aan boord van onze speciaal ontworpen privéjet, waardoor reizigers de mogelijkheid krijgen om zichzelf te herontdekken, de wereld te zien met dierbaren en diepe verbindingen te smeden die een leven lang meegaan.' Met een altijd hoge vraag en een ongekend snel uitverkocht, zullen de vakkundig samengestelde routes passagiers van Four Seasons in staat stellen naadloos een verzameling bestemmingen op de bucketlist te verkennen, waardoor de stress van meerdere commerciële vluchten, tussenstops en vertragingen wordt weggenomen. Er wachten meer kansen, aangezien de volledige line-up van 2023-routes in de komende maanden wordt aangekondigd.

Ervaar de majestueuze landschappen van Afrika tijdens een prachtig 13-daags gezinsvriendelijk avontuur, ideaal getimed tijdens schoolvakanties voor een onvergetelijke vakantie. Van opwindende natuurexcursies in Rwanda tot de oude piramides van Egypte, reizigers van alle leeftijden zullen een verrijkende mix van natuurlijke wonderen en verbluffende stadsavonturen ervaren. Twee African Wonders-reizen zijn gepland voor 2023.

De eerste is gepland voor vlucht 28 december 2022 – 9 januari 2023 en staat momenteel alleen op de wachtlijst, de tweede vertrekt in augustus 2023. 1-13 augustus 2023: Athene, Griekenland – The Pyramids , Egypte (dagtocht) – Serengeti, Tanzania – Mauritius – Rwanda – Victoria Falls, Zambia (dagtocht) – Johannesburg, Zuid-Afrika Begin de reis van je leven door het historische hart van Athene te verkennen tijdens een privérondleiding door de Akropolis en Parthenon. Bezoek vervolgens de oude piramides van Gizeh in Egypte om bezienswaardigheden te ontdekken die al duizenden jaren tot de verbeelding van bezoekers spreken.

Vier magische momenten met een diner bij fakkels in de savanne, compleet met sundowners en live entertainment in Serengeti National Park onder bescherming van Masai-krijgers. Verken op Mauritius de beschermde lagunes van het eiland per kajak, snorkel tussen de koraalriffen of volg een kookles bij een deskundige Four Seasons-kok. Ga in de weelderige bossen van Rwanda op een gorillatrektocht met lokale wetenschappers en dierenartsen die zorgen voor de bedreigde primaten van het land. Geniet van een dagtocht naar de Victoriawatervallen van Zambia, bij de lokale bevolking bekend als 'de rook die dondert'.

Sluit af met een laatste stop en afscheidsbrunch in Johannesburg voordat je naar huis gaat, of ga verder naar een andere boeiende bestemming. Als onderdeel van de African Wonders-reis kunnen aanvullende activiteiten worden afgestemd op de interesses en leeftijd van elke gast in overleg met de conciërgeteams van Four Seasons op elke bestemming. De langstlopende Four Seasons Private Jet-reis, Timeless Encounters, is terug, met een showcase van spectaculaire natuurlijke schoonheid, blijvende culturele tradities, inspirerende stedelijke ervaringen en iconische wonderen. 17 april – 10 mei 2023: Oahu, VS – Bora Bora – Sydney, Australië – Bali, Indonesië – Chiang Mai of Chiang Rai, Thailand – Taj Mahal, India (dagtocht) – Dubai, VAE – Florence, Italië – Londen, Engeland Begin in Hawaï en begin aan een spirituele reis naar het meest westelijke puntje van Oahu om verhalen te horen van een gerespecteerde verteller, gevolgd door een traditionele hoela. Geniet van een begeleide snorkelsafari in Bora Bora voordat je naar Australië vertrekt om backstage te gaan in het Sydney Opera House.

Volg een les batik schilderen of ga raften op de langste rivier van Bali en geniet van een bezoek aan Chiang Mai of Chiang Rai, de voormalige hoofdsteden van het oude Lanna-koninkrijk in Thailand, met transcendente tempels, jungle-landschappen en een cultuur van blijvende tradities. Geniet van een dagtocht naar de Taj Mahal zonder lange rijen en luchthaventransfers met dank aan een privéluchthaven in Agra.

Geniet in Dubai van een spectaculair uitzicht op de zonsondergang over de Arabische Golf vanaf de 122e verdieping van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Proef in Florence de voortreffelijke keuken van de regio en geniet van een privébezichtiging van de David van Michelangelo. Vier ten slotte een bereisde reis in Londen door backstage te gaan voor een show in Shakespeare'sGlobe Theatmet betrekking tot. Ervaar culturele onderdompeling op een spectaculaire reis door vier continenten. Van een samoeraizwaardles in Kyoto tot ontspannen op het strand op de Malediven, deze International Intrigue-expeditie is een reis die is ontworpen om de zintuigen te prikkelen. 3 tot 26 maart 2023 – Seattle, VS – Kyoto, Japan – Hoi An, Vietnam – Malediven – Serengeti, Tanzania – Marrakech, Marokko – Boedapest, Hongarije – Parijs, Frankrijk Bovengenoemde vertrekken volgen drie uitverkochte Private Jet-routes in 2022: World of Adventures 2022, Ancient Explorer september 2022 en Ancient Explorer oktober 2022.

Er blijft echter ruimte over op Uncharted Discovery 2022, een geheel nieuwe expeditie door het betoverende zuidelijk halfrond die de ruige wonderen van Antarctica, de mysteries van het majestueuze Machu Picchu en de levendige ritmes en smaken van Zuid-Amerika. Alle routes van 2022 en 2023 zullen plaatsvinden aan boord van de nieuwe Four Seasons Private Jet. Het nieuwe Airbus A321neo-LR-vliegtuig is volledig aangepast aan de veeleisende specificaties van Four Seasons, met input van eerdere reispassagiers.

Het interieur met 48 zitplaatsen biedt de breedste en hoogste cabine in zijn klasse en is geconfigureerd voor nog meer comfort met zoveel mogelijk ruimte voor gasten om zich thuis te voelen. Het Guest Relations-team anticipeert op elk detail en werkt nauw samen met elke passagier vanaf het eerste onderzoek tot aan hun veilige terugkeer naar huis. Aan boord van de Four Seasons Private Jet is een ervaren vliegtuigbemanning aanwezig, waaronder een toegewijde conciërge, chef-kok en reisarts.

Tijdens een bezoek aan afgelegen bestemmingen verblijven gasten in luxe accommodaties die zijn geselecteerd door het Four Seasons-team. Gasten kunnen genieten van de gemoedsrust die gepaard gaat met reizen met Four Seasons. In samenwerking met TCS World Travel en in overeenstemming met het Four Seasons on-the-ground verbeterde wereldwijde gezondheids- en veiligheidsprogramma Lead With Care, dat in alle hotels, resorts en residenties wereldwijd wordt uitgevoerd, werkt Four Seasons nauw samen met toonaangevende wereldwijde experts en lokale autoriteiten om de gezondheid en veiligheid van elke Four Seasons-gast en -medewerker te beschermen.

Dit omvat een medische pre-screening van elke passagier, Four Seasons-medewerker en cockpitbemanningslid voordat aan elke reisroute wordt begonnen, waarbij een reisarts de gasten gedurende de hele reis vergezelt. Reizigers die op zoek zijn naar een uniek wereldwijd avontuur aan boord van de speciaal ontworpen Four Seasons Private Jet, worden uitgenodigd om hier te klikken voor boekingsvragen en een nadere blik.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...