Fly Executive is uw professionele partner voor luxueuze privévluchten en helikoptercharters

Executive Fly is dé toonaangevende aanbieder van luxe luchtvervoer in België, gespecialiseerd in het aanbieden van een exclusieve en onvergetelijke reiservaring. Met een brede scala aan luchtdiensten, van privéjets tot helikopters, zorgen zij ervoor dat u in stijl, comfort en luxe kunt reizen. Executive Fly'sexcellente service en veiligheid stellen u in staat om met een gerust hart van uw reis te genieten, of het nu gaat om een zakenreis, vakantie of speciale gelegenheid. Ontdek de wereld van Executive Fly en laat u overtuigen waarom Executive Fly uw ultieme keuze is voor luxe luchtvervoer.

De uitgebreide vloot van moderne en luxueuze privéjets biedt u een ongeëvenaarde reiservaring. Met jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, creërt Executive Fly de perfecte setting voor zowel zakenreizen als ontspannende vakanties. Hun helikopterdiensten bieden u de flexibiliteit om snel en eenvoudig uw bestemming te bereiken, zonder het gedoe van drukke luchthavens. U kunt rekenen op hun helikopters, uitgerust met de nieuwste technologie en comfortabele zitplaatsen, voor een verscheidenheid aan reisbehoeften, zoals luchtfotografie en sightseeing.

Als onderdeel van hun diensten biedt Executive Fly ook luchttaxidiensten aan, waardoor u efficiënt en comfortabel van de ene naar de andere bestemming kunt reizen. Executive Fly'sluchttaxi'szijn een uitstekende oplossing voor korte afstanden en last-minute reizen. Met een team van ervaren piloten en moderne vloot, bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare reiservaring.

Executive Fly is er voor u in noodsituaties waarbij snelle en efficiënte medische evacuatie vereist is. Executive Fly'servaren piloten en medisch personeel werken nauw samen om ervoor te zorgen dat patiënten en hun familieleden snel en veilig naar hun bestemming worden vervoerd. Veiligheid is hun topprioriteit, en hun toegewijde team van ervaren piloten, onderhoudspersoneel en operationele medewerkers zorgt ervoor dat elk aspect van uw reis voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bij ASL Fly Executive, een exclusief vliegconcept van ASL Group, geniet u van een unieke en luxueuze vliegervaring met kleinere toestellen en een topservice waarin alles is inbegrepen in de ticketprijs. De semi-private jet service bieden u een exclusieve en klimaatneutrale reis, met vertrek en aankomst via aparte terminals voor privéjets. Ervaar de voordelen van vliegen in corporate class met extra beenruimte, en geniet van persoonlijke drankservice aan boord, aangepast aan uw vlucht.

Executive Fly is uw betrouwbare partner in luxe luchtvervoer en biedt een breed scala aan diensten om aan uw unieke reisbehoeften te voldoen. Met een ongeëvenaarde vloot van privéjets, helikopters en luchttaxi s, gecombineerd met bijzondere toewijding aan veiligheid en kwaliteit, is Executive Fly de ideale keuze voor al uw luchtvervoersbehoeften.

Of u nu op zoek bent naar een snelle en comfortabele manier om naar een zakelijke bijeenkomst te gaan, een ontspannende vakantie in luxe wilt doorbrengen of een medische evacuatie nodig heeft, Executive Fly staat voor u klaar om een naadloze en onvergetelijke reiservaring te bieden. Executive Fly'sbestemmingen omvatten onder andere Innsbruck, Ibiza, Cannes en Bazel, en we zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van hun aanbod om aan uw wensen te voldoen.

ASL Fly Executive streeft ernaar om niet alleen een luxueuze reiservaring te bieden, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door hun steun aan het Project Cookstoves in Oeganda zorgen ze ervoor dat u volledig klimaatneutraal op uw bestemming aankomt. Exclusieve vluchten vanuit Antwerpen naar Ibiza of andere locaties boeken bij onze luchtvaartmaatschappij uit Hasselt kan dus met een gerust hart.

Executive Fly is uw exclusieve partner in luxe luchtvervoer, met een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan uw unieke reisbehoeften te voldoen. Hun toewijding aan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid maakt dit de ideale keuze voor al uw luchtvervoersbehoeften.

ASL Fly Executive - Ibiza - Vlieg in stijl naar Ibiza met de Embraer ERJ-135

Bij ASL Fly Executive, waar we onze klanten voorzien van een luxueuze en op maat gemaakte reiservaring naar het prachtige eiland Ibiza. Of u nu op zoek bent naar een exclusieve vakantie, een privé-zakelijke reis of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij zorgen ervoor dat u optimaal geniet van uw tijd aan boord en op uw bestemming.

Bij ASL Fly Executive begrijpen we dat comfort en service cruciaal zijn voor een aangename reis. Daarom bieden we een reeks luxueuze faciliteiten aan boord van ons toestel, waaronder ruime zitplaatsen, een verfijnd interieur, gastronomische maaltijden en een uitgebreide drankenkaart. Onze ervaren bemanning staat altijd klaar om aan uw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat uw reis vlot en aangenaam verloopt.

Exclusieve bestemmingen: Als onderdeel van ons aanbod bieden wij exclusieve toegang tot de meest begeerde locaties op Ibiza. We werken samen met lokale partners om u een scala aan unieke en op maat gemaakte ervaringen te bieden, zoals privébezoeken aan luxe villa's, jachtverhuur, toegang tot exclusieve strandclubs en gastronomische ervaringen bij de beste restaurants van het eiland. Wij zorgen ervoor dat uw tijd op Ibiza onvergetelijk wordt.

Bij ASL Fly Executive begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom passen wij ons aan uw planning aan, zodat u op uw gemak en zonder stress kunt reizen. Onze vluchten zijn op aanvraag en beschikbaar op het moment dat het u het beste uitkomt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tijd op Ibiza.

Uw veiligheid en privacy zijn onze topprioriteiten. Onze vloot bestaat uit moderne en goed onderhouden vliegtuigen, bemand door hoogopgeleide en ervaren piloten. We garanderen ook de hoogste mate van discretie en bescherming van uw persoonlijke gegevens, zodat u met een gerust hart kunt reizen.

Ervaar luxe en comfort tijdens uw reis naar het betoverende eiland Ibiza met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Dit toestel biedt 30 corporate zitplaatsen met 92 cm beenruimte, in plaats van de klassieke 78 cm. Dankzij de configuratie - 10 rijen met 1 stoel aan de linkerkant en 2 stoelen aan de rechterkant.

Tijdens de vlucht worden een maaltijd en drankjes geserveerd, inclusief een glas Moët & Chandon champagne. De vluchten vinden plaats op vrijdag en maandag van 30 juni tot en met 21 augustus 2023.

Vertrekuren op maandag:

  • Antwerpen - Ibiza: 10.00-12.10 (AGR1000)
  • Ibiza - Antwerpen: 13.30-15.40 (AGR2000)


Vertrekuren op vrijdag:

  • Antwerpen - Ibiza: 09.00-11.10 (AGR1000)
  • Ibiza - Antwerpen: 12.30-14.40 (AGR2000)


Vluchtprijzen zijn inclusief:

  • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
  • 25 kg incheckbagage
  • 1 persoonlijk item dat onder de stoel past
  • Alle dranken en een maaltijd
  • Moët & Chandon champagneservice
  • Keuze uit een enkele of dubbele zitplaats


De vanafprijs per persoon bedraagt €550.

Boek nu uw onvergetelijke reis naar Ibiza en ervaar luxe en comfort aan boord van de Embraer ERJ-135.

 

ASL Fly Executive - Innsbruck: Ervaar luxe en comfort tijdens uw skivakantie

Vanaf €255 per persoon kunt u genieten van een exclusieve reiservaring naar Innsbruck, ideaal voor uw volgende skivakantie. Vluchten zijn beschikbaar op zaterdag en woensdag van 14 januari 2022 tot en met 25 maart 2023.

U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group, die 30 corporate zitplaatsen biedt met 92 cm beenruimte in plaats van de klassieke 78 cm. Dankzij de configuratie - 10 rijen met 1 stoel aan de linkerkant en 2 stoelen aan de rechterkant - zit u altijd alleen of naast iemand uit uw gezelschap. Tijdens de vlucht worden een snack en drankjes geserveerd, inclusief een glas Moët & Chandon champagne.

Vluchtschema:

  • Antwerpen - Innsbruck: 17:00-18:10 (AGR 1000)
  • Innsbruck - Antwerpen: 19:15-20:25 (AGR 2000)


Inbegrepen in de prijs:

  • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
  • 23 kg incheckbagage
  • Vervoer van eigen skimateriaal (max 1 set per persoon)
  • 1 persoonlijk item dat onder de stoel past
  • Alle dranken en een snack
  • Glas Moët & Chandon champagne
  • Keuze uit een enkele of dubbele zitplaats


Reisschema:

  • Antwerpen - Innsbruck: Meld u uiterlijk om 16:20 aan bij de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Boarding start om 16:30, met vertrek om 17:00. Aankomst in Innsbruck om 18:10.
  • Innsbruck - Antwerpen: Meld u uiterlijk om 18:35 aan op Innsbruck luchthaven. Boarding start om 18:50, met vertrek om 19:15. Aankomst in Antwerpen om 20:25, waar u in de General Aviation Terminal op uw bagage wacht.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...