De Royal Poinciana Plaza en The Macallan brengen après-ski naar Palm Beach

In de bloeiende stad Palm Beach ligt een onverwacht winterparadijs - een plek die je normaal gesproken niet zou associëren met dikke sneeuwvlokken, gezellige open haarden en warme chocolademelk. Het Royal Poinciana Plaza en The Macallan hebben de handen ineen geslagen om voor de allereerste keer een unieke après-ski ervaring naar deze zonovergoten locatie te brengen. Ze nodigen bezoekers uit om de traditionele skiplaatsen zoals Aspen en St. Moritz even te vergeten en te genieten van de vreugden van de winter, recht in het hart van Florida.

Het Royal Poinciana Plaza is een iconisch winkel- en entertainmentcentrum in Palm Beach dat bekend staat om zijn uitzonderlijke diensten en luxe aanbod. Deze plek, die de charme van de oude wereld combineert met moderne elegantie, trekt al jaren een welgesteld publiek aan. Toevoegend aan de allure, komt The Macallan distilleerderij, wereldwijd geprezen om zijn premium Schotse whisky, nu ook op het toneel.

De unieke samenwerking tussen het Royal Poinciana Plaza en The Macallan heeft geleid tot de creatie van 'Après at The Royal', een charmante pop-upervaring ontworpen om bezoekers het gevoel te geven midden in een winters wonderland te zijn. Deze unieke ervaring, die doet denken aan de alpiene traditie van après-ski, brengt de warmte en vreugde van de winter naar het zonnige Florida.

Binnen deze winterparadijs, kunnen bezoekers zich terugtrekken in gezellige chalets, compleet met knusse dekens en comfortabele zetels. De ruimtes zijn versierd met fonkelende lichtjes en dennenboomslingers, waardoor je je onmiddellijk in een sprookjesachtige ski-dorp voelt. Maar de 'Après at The Royal' beleving gaat verder dan alleen de visuele aantrekkingskracht.

Op de menukaart staan culinaire lekkernijen die passen bij de wintersfeer. Bezoekers kunnen genieten van hartverwarmende klassiekers zoals raclette en fondue, samen met een scala aan andere verfijnde gerechten. En natuurlijk, geen après-ski ervaring zou compleet zijn zonder een goede selectie van drankjes. The Macallan presenteert een selectie van hun fijnste whisky's, evenals een aantal speciaal gecreëerde cocktails die perfect passen bij de wintersfeer.

De setting en de ervaring zijn niet het enige dat deze pop-up uniek maakt. De Royal Poinciana Plaza heeft ook een reeks evenementen gepland die de winterse sfeer nog verder versterken. Van live muziek tot thema-feesten, er is voor elk wat wils.

Tenslotte, evenals het aanbieden van de perfecte plek om te ontspannen na een dagje winkelen of verkennen, belooft 'Après at The Royal' ook een geweldige bestemming te zijn voor speciale gelegenheden. Van privéfeesten tot bedrijfsevenementen, dit winterparadijs kan worden getransformeerd tot de ideale locatie om onvergetelijke momenten te creëren.

De ‘Après at The Royal’ ervaring is niet alleen bedoeld om bezoekers te verrassen, maar ook om ze een gevoel van verbondenheid en gemeenschap te bieden. Het Royal Poinciana Plaza en The Macallan, met hun toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid, willen iedereen die de pop-up bezoekt zich welkom laten voelen. Ze hebben een plek gecreëerd waar mensen samen kunnen komen om te genieten van de simpele vreugdes van de winter, ongeacht waar ze vandaan komen.

Het concept van Après at The Royal is een bewijs van de creativiteit en innovativiteit van zowel The Royal Poinciana Plaza als The Macallan. Door het beste van hun merken samen te voegen, bieden ze iets unieks aan hun klanten - een ervaring die ze nergens anders kunnen vinden. En hoewel het een seizoensgebonden evenement is, is het duidelijk dat deze pop-up een blijvende indruk zal achterlaten.

 

- Welk winkel- en entertainmentcentrum in Palm Beach heeft samengewerkt met The Macallan om een unieke après-ski ervaring te creëren? Het Royal Poinciana Plaza.
- Wat is de naam van deze winterse pop-up ervaring? De ervaring heet 'Après at The Royal'.
- Wat is er beschikbaar voor bezoekers om te eten en te drinken bij 'Après at The Royal'? Bezoekers kunnen genieten van wintervoedsel zoals raclette en fondue en een selectie van whisky's en cocktails door The Macallan.
- Wat maakt de 'Après at The Royal' ervaring uniek? Het is uniek door het creëren van een winterse, après-ski sfeer in het zonovergoten Florida, compleet met gezellige chalets, winterse gerechten en drankjes, en een reeks aan evenementen.
- Voor welke soorten speciale gelegenheden kan 'Après at The Royal' worden getransformeerd? Het kan worden getransformeerd voor privéfeesten en bedrijfsevenementen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de wereld met Booking.com: uw reisexpert In de kijker

Booking.com begon zijn reis in 1996 in een kleine kamer in Amsterdam, een tijd waarin het idee van online boekingen nog in de kinderschoenen stond....