De majestueuze Oberoi Udaivilas zal je ademloos achterlaten

Udaipur is een adembenemende stad waar prachtige meren en majestueuze paleizen je dagen hier een stuk interessanter zullen maken, en in dat opzicht zullen de Oberoi Udaivilas ook zeker niet teleurstellen. Niemand hier zal ooit over te veel luxe praten omdat zoiets niet bestaat. De Oberoi Udaivilas werd gebouwd in de vorm van een traditionele Indiase koninklijke residentie, en je kunt - zelfs als het voor een korte periode is - genieten van de privileges en kracht van een raja. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van de pracht van binnenplaatsen, fonteinen, reflecterende zwembaden, serene crèmekleurige gevels, evenals koepelvormige paviljoens, terwijl ze hier verblijven. De Oberoi Udaivilas is moeilijk in woorden te beschrijven, maar we zullen proberen om op zijn minst een paar dingen te noemen over dit buitengewone hotel.

De Premium kamers behoren bijvoorbeeld tot de meest luxueuze hotelkamers ter wereld, met handgemaakte meubels, een Victoriaans bad en moderne voorzieningen zoals een lcd-tv en WiFi. Als dit allemaal saai klinkt, kunt u ons de spa en de Ayurvedische massage aanbevelen, of het sublieme uitzicht op het Pichola-meer en het stadspaleis. Al dat harde chillen zal je waarschijnlijk hongerig maken, op dat moment zal U

Oberoi Udaivilas is een vijfsterrenresort gelegen aan de oever van het Picholameer in Udaipur, Rajasthan, India. Het resort is ontworpen als een paleis en biedt gasten een authentieke ervaring van de traditionele Rajasthani cultuur.

Het resort heeft 87 prachtige kamers en suites die zijn ontworpen met behulp van traditionele technieken en met de hand gesneden stenen, terwijl moderne voorzieningen zorgen voor een comfortabel verblijf. Gasten kunnen genieten van het sublieme uitzicht op het meer en het stadspaleis, evenals van de spa en de Ayurvedische massage.

Oberoi Udaivilas heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder het Udaimahal-restaurant dat een mix biedt van Indiase en internationale gerechten, en het Suryamahal-restaurant dat heerlijke snacks en cocktails serveert. Het resort beschikt ook over een bar bij het zwembad en een theepaviljoen met een scala aan lokale en internationale theesoorten.

Het resort heeft prachtige tuinen, zwembaden en fonteinen die een sfeervolle ambiance creëren en de gasten een unieke ervaring bieden. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals een boottocht op het meer, een culturele show of een spa-behandeling.

Oberoi Udaivilas is ook de ideale locatie voor bruiloften en andere evenementen, met luxe faciliteiten en een spectaculair uitzicht op het meer. Het resort biedt verschillende arrangementen voor een romantisch diner op het meer of op een privéterras met een adembenemend uitzicht op het fort van Udaipur.

Het resort heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder het Udaimahal-restaurant dat een mix biedt van Indiase en internationale gerechten, en het Suryamahal-restaurant dat een selectie biedt van heerlijke snacks en cocktails. Daarnaast heeft het resort ook een bar bij het zwembad en een theepaviljoen dat een scala aan lokale en internationale theesoorten biedt.

Naast de eerder genoemde eetgelegenheden en activiteiten, biedt het Oberoi Udaivilas resort ook een scala aan luxe faciliteiten zoals een fitnessruimte, een zwembad en een spa met een uitgebreide lijst van behandelingen en massages.

Het resort biedt ook unieke ervaringen, zoals een boottocht op het Picholameer met een privéboot en een diner bij zonsondergang, of een traditionele Rajasthani-themamaaltijd op een privé-eiland op het meer. Er zijn ook speciale pakketten beschikbaar, zoals de Royal Romance-pakketten voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie.

Het Oberoi Udaivilas resort is niet alleen een luxe accommodatie, maar ook een culturele ervaring die gasten meeneemt naar de rijke geschiedenis en tradities van Rajasthan. Het resort heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn uitzonderlijke diensten en duurzaamheidspraktijken, waaronder de 'World'sBest Hotel Brand' award van Travel + Leisure in 2015.

Oberoi Udaivilas gasten een onvergetelijke en authentieke ervaring van luxe, comfort en traditionele Rajasthani cultuur in de prachtige stad Udaipur.

Over de luxehotelgroep Oberoi-keten

De Oberoi-keten is een luxehotelgroep met hoofdkantoor in India. Het werd opgericht in 1934 en heeft nu hotels en resorts over de hele wereld, waaronder in India, Indonesië, Mauritius, Saudi-Arabië, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Marokko en Spanje. De hotels van Oberoi staan bekend om hun luxe accommodaties, uitstekende service, culinaire ervaringen en aandacht voor detail. De keten heeft talrijke onderscheidingen en prijzen gewonnen, waaronder meerdere World Travel Awards en Condé Nast Traveler Readers 'Choice Awards.

De Oberoi-keten bekend staat om zijn uitstekende service en aandacht voor detail, waardoor het een favoriete keuze is voor veeleisende reizigers. De keten heeft ook een sterk commitment aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn inzet voor het milieu en de gemeenschappen waarin het actief is. In het algemeen bieden de hotels en resorts van Oberoi een luxueuze en authentieke ervaring die de lokale cultuur en tradities weerspiegelt, waardoor het een unieke keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke ervaring.

Hier is een lijst van hotels van de luxehotelgroep Oberoi, met korte omschrijvingen:

  1. The Oberoi Amarvilas, Agra: Dit hotel heeft een prachtig uitzicht op de beroemde Taj Mahal en biedt gasten een onvergetelijke en luxe ervaring.
  2. The Oberoi Rajvilas, Jaipur: Gelegen in de roze stad van India, biedt dit hotel een perfecte mix van traditionele Rajasthani-architectuur en moderne luxe.
  3. The Oberoi Udaivilas, Udaipur: Dit hotel ligt aan de oever van het Picholameer en biedt gasten een onvergetelijke en authentieke ervaring van de traditionele Rajasthani-cultuur.
  4. The Oberoi Vanyavilas, Ranthambore: Gelegen in de buurt van het Ranthambore National Park, biedt dit hotel een unieke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar avontuur en luxe.
  5. The Oberoi, Mumbai: Dit hotel biedt gasten een adembenemend uitzicht op de Arabische Zee en de stad Mumbai en is een perfecte uitvalsbasis voor zakenreizigers en toeristen.
  6. The Oberoi, New Delhi: Gelegen in het hart van de stad biedt dit hotel gasten een oase van rust en luxe in een van de drukste steden ter wereld.
  7. The Oberoi Beach Resort, Bali: Dit hotel ligt aan de kust van Seminyak in Bali en biedt gasten een onvergetelijke ervaring van de prachtige stranden en cultuur van Bali.
  8. The Oberoi Beach Resort, Lombok: Gelegen aan de kust van Lombok, biedt dit hotel gasten een rustige en idyllische vakantie-ervaring met adembenemende uitzichten op de oceaan.
  9. The Oberoi, Mauritius: Dit hotel ligt aan de kust van Mauritius en biedt gasten een luxe vakantie-ervaring met prachtige stranden, een kristalheldere oceaan en een unieke mix van culturen.
  10. The Oberoi Zahra, Luxe Nijl Cruise, Egypte: Dit cruiseschip op de Nijl biedt gasten een luxe en authentieke ervaring van de oude Egyptische cultuur en monumenten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...