Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Bulgari opent een privé eilandresort op de Malediven

Bulgari opent een privé eilandresort op de Malediven

Donderdag kondigde de high-end horecagroep aan dat het tegen 2025 een van zijn eigendommen in de eilandstaat zou openen. Genaamd Bulgari Resort Ranfushi of klein gouden eiland in de officiële taal van het land, wordt het resort gebouwd op een eiland het Raa-atol, op slechts 45 minuten van de luchthaven van Malé per watervliegtuig.

Wanneer de bouw is voltooid, zal het 54 kamers hebben waaronder een Bulgari Villa op een apart exclusief eiland, 33 strandvilla's elk met een eigen zwembad en 20 villa's boven het water, die allemaal toegang hebben tot een scala aan luxe voorzieningen.

Deze omvatten een fitnesscentrum, yogapaviljoen en een privébibliotheek, evenals een Bulgari Bar en Bulgari Spa. De tropische oase beslaat 20 hectare, net verlegen van 50 hectare. Ranfushi wordt het 13e hotel van de groep sinds het eerste hotel in Milaan in 2004 werd geopend. Sindsdien heeft het overal hotels geopend, van Dubai tot Parijs, die allemaal de modernistische gevoeligheid van het merk omarmen. Om vergelijkbare codes toe te passen op zijn aanstaande resort, zal het bedrijf blijven samenwerken met architectenbureau ACPV Architects en zijn oprichters Antonio Citterio en Patricia Viel, die alle andere eigendommen onder de paraplu van Bulgari hebben ontworpen.

De locatie op de Malediven biedt vier verschillende eetgelegenheden, waaronder Italiaanse gerechten in Il Ristorante - Niko Romito samengesteld door Michelin-driesterrenchef Niko Romito. Chinees gastronomisch dineren in Bao Li Xuan de tweeling van het Michelin-tweesterrenrestaurant van Bulgari Hotel Shanghai. Hōseki, een Japans concept gevonden in Bulgari Resort Dubai en Italiaans strandvoedsel met dank aan La Spiaggia. Na het eten kunt u de Bulgari boetiek of La Galleria bekijken, een conceptstore waar een luxe selectie van samengestelde kleding, accessoires en meer van topontwerpers beschikbaar zal zijn.