Succesvol verloop voor Kendall Roy verified in Succession

Jesse Armstrongs succesvolle verhaal, Succession, heeft recentelijk Kendall Roys naam onderstreept. De populaire HBO-dramaserie volgt de rijke familie Roy, waarvan Kendall de oudste zoon is. Met zijn geweldige prestaties op televisie en het scherm, kreeg de serie aan het begin van deze maand de Prestige TV Award van Goldene Globes.

Kendall Roy, gespeeld door Jeremy Strong, is de oudste zoon van de miljardair Logan Roy, gespeeld door Brian Cox. In het begin van de serie staat Kendall aan het hoofd van de business affairs divisie van zijn vaders mediaconglomeraat Waystar Royco. Hij wordt vervolgens verrast met de mogelijkheid om algemeen directeur te worden wanneer zijn vader besluit dat hij een mogelijke opvolger moet zoeken.

De dynamiek van de relatie tussen Kendall en zijn vader staat centraal in de serie. Logans sceptische houding jegens zijn zoon draagt bij aan de spanning, omdat hij altijd het gevoel heeft dat hij minder dan perfect is, terwijl Kendall juist erg ambitieus is om de hoogste top van de bedrijfsleiding te bereiken. Tegelijkertijd wordt Kendall geconfronteerd met morele dilemma'sdie voortkomen uit de hardhandige manier waarop zijn vader de familiebedrijven runt.

De prestaties van Jeremy Strong hebben er mede toe bijgedragen dat Succession een grote cultstatus heeft gekregen. Zijn prestaties hebben hem een nominatie opgeleverd voor een Golden Globe Award voor Beste Acteur in een Televisieserie. Naast deze nominatie heeft de serie ook twee Primetime Emmy Awards opgeleverd voor beste schrijvers en beste dramaserie.

Weer een andere ster in de serie is Sarah Snook, die de rol speelt van de jongste dochter van de Roy-familie, Shiv. Haar personage is interessant omdat ze eigenlijk erg verstrikt raakt in alle politieke machtsstrijden binnen de familie, maar toch trouw blijft aan haar principes en waarden.

Naast deze meer serieuze thema s, heeft de serie ook verschillende momenten waarop de kijker kunnen lachen. Veel van deze humor is gebaseerd op de abominabele acties van de Leden van de Roy Familie. Zo voelt de Roy familie zich soms net alsof ze boven de wet staan, wat leuke situaties oplevert.

Hoewel de show zichzelf een dramedy noemt, is het vooral een drama dat de aanwezigheid en gevolgen van macht op verschillende manieren illustreert. Het is een show die je doet afvragen hoe ver je kan gaan voordat je verliest wie je werkelijk bent. Het is een show die de kijkers ook het realiteitsbesef leert dat privé-rijkdom wordt overgedragen van generatie op generatie, maar het betekent niet dat mensen vrij zijn van familiale problemen.

Het verhaal en de prestaties in de serie zijn zo populair dat er momenteel al plannen zijn om een film te maken met de cast van de serie. De film zou zich in het Verenigd Koninkrijk afspelen, waarbij de Roy familie een Europese zakenreis onderneemt. In navolging van de serie, zou de film ook draaien om de strijd voor macht enigszins ethisch.

Er zijn ook geruchten dat er een tweede seizoen zou komen, waardoor het verhaal van de Roy'sverder gaat. Als dit echt het geval is, zou het een fantastische manier zijn om de fans verder te voorzien van entertainment.

Ondanks dat het nog even duurt voordat de film of het tweede seizoen uitkomt, is er nog genoeg reden om optimistisch te blijven. De succesvolle verhaallijn van Jesse Armstrong heeft er mede toe bijgedragen dat Kendall Roys naam onderstreept is en de hoogtepunten van deze populaire HBO-dramaserie blijven bekijken.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Migaloo M5 luxe onderzeeër Superyacht van 2 miljard In de kijker

In de wereld van superjachten is extravagantie bijna een vereiste. Toch overtreft de Migaloo M5 alle verwachtingen met zijn luxueuze ontwerp en de ...