Oakley en Patrick Mahomes onthullen vierde Signature Serie in NFL Partnerschap

Het gerenommeerde brillenmerk Oakley blijft doen waar het goed in is - innoveren in de branche en samenwerken met topsporters om producten op maat te maken die zowel stijlvol zijn als voldoen aan de hoogste prestatienormen. De nieuwste samenwerking met NFL-superster Patrick Mahomes is daar een uitstekend voorbeeld van. Ze hebben onlangs hun vierde gezamenlijk ontworpen product, de BXTR Resistor-bril, onthuld als onderdeel van hun blijvende partnerschap.

Patrick Mahomes, de quarterback van de Kansas City Chiefs, heeft zich bewezen als een uitzonderlijk talent in de Amerikaanse footballwereld. Zijn technische vaardigheden, krachtige prestaties en leiderschap maken hem tot een van de meest gerespecteerde spelers in de NFL. Deze status stelde hem in staat om zijn merk op de kaart te zetten en unieke kansen voor samenwerkingen binnen en buiten de sportwereld te creëren, zoals zijn huidige partnerschap met Oakley.

Oakley, bekend om zijn premium sportbrillen en lifestyle-producten, werkt sinds 2019 samen met Mahomes. Samen hebben ze een reeks tot nu toe drie succesvolle signature-series brillen ontwikkeld. De meest recente toevoeging aan deze reeks, de BXTR Resistor, is onlangs onthuld in september 2023.

De BXTR Resistor-zonnebril is een weerspiegeling van Oakley'stoewijding aan hoogwaardig vakmanschap en innovatief design. Het is een uniek ontwerp, vervaardigd met de nieuwste technologieën om superieure bescherming te bieden tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd een modieuze aanvulling is op elke outfit.

Het model heeft een semi-randloos ontwerp en presenteert een innovatieve mix van prestatie- en lifestyle-elementen. Een groot deel van het ontwerp is geïnspireerd op de sportieve look en feel van de zonnebrillen die Mahomes zelf graag draagt. De bril heeft een flexibele maar duurzame constructie om bestand te zijn tegen de eisen van actieve levensstijlen. Bovendien versterkt het gebruik van Prizm-lens technologie de kleur, het contrast en de details, waardoor de drager een helderder en gedetailleerder beeld krijgt.

Een bijzonder kenmerk van de BXTR Resistor is het gebruik van innovatieve Unobtainium-greepelementen op de neusbrug en de oorsteunen. Deze technologie, exclusief voor Oakley, voorkomt dat de bril afglijdt, zelfs wanneer de drager zweet. Dit maakt het model bij uitstek geschikt voor zowel sportieve activiteiten als dagelijks gebruik.

De samenwerking tussen Patrick Mahomes en Oakley is een opmerkelijk succesverhaal op het kruispunt van sport, design en technologie. Het heeft geresulteerd in een lijn van kwalitatief hoogwaardige producten die aansluiten bij de specifieke behoeften en de unieke stijl van moderne sporters. De nieuwe BXTR Resistor-zonnebril is de nieuwste toevoeging aan deze dynamische en steeds evoluerende serie en belooft wederom een favoriet te worden onder zowel sporters als modebewuste individuen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van dit nieuwe model, biedt Oakley een breed assortiment dat niet alleen de nieuwste BXTR Resistor bevat, maar ook de eerdere modellen uit de Patrick Mahomes Signature-samenwerking. Ondertussen kunnen liefhebbers van zowel sport als mode reikhalzend uitkijken naar toekomstige releases, omdat Oakley en Mahomes hun vruchtbare partnerschap blijven voortzetten.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Migaloo M5 luxe onderzeeër Superyacht van 2 miljard In de kijker

In de wereld van superjachten is extravagantie bijna een vereiste. Toch overtreft de Migaloo M5 alle verwachtingen met zijn luxueuze ontwerp en de ...