The Boy and the Heron gaat over een oudere jongen die een verbond sluit met een wit gegarde herder

GKIDS heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de animatiefilm The Boy and the Heron van regisseur Hayao Miyazaki. Deze langverwachte film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 en is geregisseerd, geschreven en geanimeerd door de legendarische Studio Ghibli regisseur.

The Boy and the Heron gaat over een oudere jongen die een verbond sluit met een wit gegarde herder om samen hun dromen waar te maken, maar al snel ontdekken ze dat er enkele gevaren aan verbonden zijn. De eerste trailer van de film geeft ons een glimp van de magische wereld die Hayao Miyazaki heeft geschapen, met prachtige beelden van een meisje dat in een vogel verandert en de spanning die omringt bij de confrontering met gevaren.

Hoewel de film nog steeds geen release datum heeft, werd hij in november 2019 aangekondigd door de Japanse studio'sGKIDS en Shout! Factory. De film is inmiddels uitgebracht in Japanse bioscopen op 28 augustus en heeft sindsdien een groeiende fanbase. In de trailer wordt bevestigd dat de film in de behandeling is voor een Amerikaanse release.

Hoewel de trailer kort is, geeft het ons een goed idee van de energie van Miyazaki'screatie, en laat het een verwachtingsvolle glimlach op elke fan van Studio Ghibli'swerken. Kijk snel naar de eerste teaser van The Boy and the Heron om je klaar te maken voor een betoverend avontuur.

De magische wereld van Hayao Miyazkai'sThe Boy and the Heron

Hayao Miyazaki maakt al meer dan veertig jaar films waardoor hij een van de meest iconische regisseurs ter wereld is. Zijn films variëren van avonturen rond de oceaan tot magische landschappen vol met wezens met bijzondere krachten. Hoewel Hayao Miyazaki al tientallen jaren meesterproeven heeft gemaakt, is de komende film The Boy and the Heron misschien wel zijn meest magische creatie tot nu toe.

Net als de meeste Studio Ghibli films, heeft deze komedie-avonturenfilm een spannend verhaal met veel lush visuals. Het verhaal draait om een oude man genaamd Hanasaka, die een bijzondere band krijgt met een wit gegarde herder. De herder heeft magische krachten en de twee gaan samen op reis om hun dromen waar te maken. Op hun reis worden ze verrast door een meisje dat kan veranderen in een vogel, wat een verrassende wending in het verhaal betekent.

De prachtige visuals met veel subtiele details zorgden ervoor dat The Boy and the Heron één van de meest verwachte films van het jaar is. De combinatie van liefde voor de natuur, een interessant plot en adembenemende visuals zorgen voor een unieke filmervaring die uniek is voor Studio Ghibli. Door de nauwkeurige aandacht voor detail, kunnen fans zich klaar maken voor een betoverende rit met The Boy and the Heron.

Hoewel de film nog steeds geen officiële release datum heeft, is duidelijk geworden dat de studio'sGKIDS en Shout Factory de film in de Verenigde Staten willen uitbrengen. Bovendien is bevestigd dat de film een Engelstalige dubbelganger zal krijgen. Fans hoeven dus niet langer te wachten om de film te kunnen zien. De Japanse versie is al verschenen en binnenkort kun je de film ook in de bioscoop zien in Europa.

Opmerkelijke castleden van The Boy and the Heron

De film heeft één van de meest opvallende castleden ooit, met acteurs uit alle hoeken van de wereld. Het bevat ook een aantal van de meest invloedrijke stemacteurs uit Japan. Bijvoorbeeld Koichi Yamadera, een acteur die al meerdere titelrollen heeft gehad in films en anime series zoals Cowboy Bebop, Ghost in the Shell en Appleseed.

Ook zullen er een aantal interessante gastitingen zijn van internationale acteurs. Sam Leakey, een Schots acteur, krijgt bijvoorbeeld een rol in de film. Bovendien zal de Duitse actrice Annelie Doyle te zien zijn als een van de hoofdpersonen. Verder zullen er ook gast optredens zijn van acteurs uit Polen, Brazilië en andere landen waaronder Frankrijk, Nederland en Italië.

Ondanks de diversiteit aan castleden, zullen de belangrijkste stemrollen worden gedaan door Japanse acteurs. Daarom zal de film hoogstwaarschijnlijk in de originele Japanse audio beschikbaar zijn met Engelse ondertitels. Met zo'n uiteenlopende cast kunnen fans zich klaar maken voor een unieke vocale ervaring.

Conclusie

Het is duidelijk dat de komende film The Boy and the Heron als één van de meest verwachte films van het jaar wordt beschouwd. De film is geregisseerd door de legendarische Hayao Miyazaki en art direction is gedaan door de meesterlijke illustrator Satoshi Shibata. Het prachtige verhaal, de verscheidenheid aan stemacteurs en de adembenemende visuals maken deze film uniek in zijn soort. Bovendien hebben de filmmakers de film beschikbaar gemaakt in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Brazilië en Polen. Fans kunnen zich klaar maken voor een magisch avontuur met The Boy and the Heron als de film wordt uitgebracht.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Migaloo M5 luxe onderzeeër Superyacht van 2 miljard In de kijker

In de wereld van superjachten is extravagantie bijna een vereiste. Toch overtreft de Migaloo M5 alle verwachtingen met zijn luxueuze ontwerp en de ...