Nieuw album van Sampha Lahaï met Europes en Tour Dates

Sampha Lahaï, een naam die liefhebbers van soulvolle melodieën en diepgaande teksten ongetwijfeld zullen herkennen, staat op het punt de muziekwereld opnieuw te verrijken met zijn nieuwste creatie. De Grammy-winnaar en Mercury Music Prize-genomineerde artiest heeft een nieuwe mijlpaal aangekondigd in zijn veelbelovende carrière: de lancering van zijn nieuwste album, getiteld Only Single , staat gepland voor 22 juli.

Hoopvolle klanken en introspectieve teksten zijn sterk verweven in het nieuwe werk van Sampha, die met wortels in Sierra Leone maar opgegroeide in Groot-Brittannië, zijn multiculturele invloeden op ingenieuze wijze weet te benutten. In Only Single belooft hij de luisteraar mee te voeren op een tocht waarbij het wederzien van oude vrienden en het herbeleven van vervlogen tijden centraal staan, allen tegen de achtergrond van levensthema'sdie continu in beweging zijn.

De emotionele diepgang van het album wordt versterkt door de unieke combinatie van hartroerende vocalen, innovatieve elektronische beats en sfeervolle samples, welke allemaal uit de koker van Sampha en zijn team komen. Ter voorbereiding op de langverwachte release, kunnen fans alvast genieten van de Only Single ep, die exclusief beschikbaar is gemaakt op populaire streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music, YouTube en Soundcloud.

Visuele kunst draagt bij aan de totaalbeleving van Sampha'snieuwe project. Een naamloze schilderachtige video, geregisseerd door Eniola Dawodu, vergezelt de ep. Dit fraaie stukje kunst combineert spokenwordpoëzie met experimentele beelden, waardoor het een toegevoegde waarde vormt naast de muzikale ervaring.

Maar er is meer goed nieuws voor fans in Europa, want Sampha heeft ook zijn tourdata bekendgemaakt. Hij zal zijn muziek live ten gehore brengen, beginnend in Brussel op 9 juni, en vervolgens reist hij af naar steden zoals Parijs, Berlijn en Amsterdam. De prijzen voor deze concerttickets zijn vastgesteld op de vriendelijke tarieven van 2021, waarbij een kaartje slechts €15,00 kost.

Een ticket voor een van de shows geeft echter meer dan alleen toegang tot een avond vol muziek. Fans die hun tickets kopen via de officiële website worden namelijk getrakteerd op extraatjes. Denk hierbij aan exclusieve toegang tot backstage-locaties en de kans om tijdens soundchecks met Sampha zelf te praten of vragen te stellen tijdens Q&A sessies.

Het is duidelijk dat Only Single een weerspiegeling is van een periode die zowel uitdagend als inspirerend is geweest. Deze reflectie vindt men terug in tracks met meeslepende titels als The Reverie , Strophic Love , en Fade Away . Elke song vertegenwoordigt een stukje van Sampha'sziel en belooft de luisteraar mee te nemen op een reis door emoties en muzikale landschappen.

Deze spannende fase gaat hand in hand met het lanceren van Sampha'snieuwe mondiale fanclubprogramma Vibe with Sam . Als lid van deze community kan men zich verheugen op exclusieve merchandise, backstagerondleidingen en andere prijzen. Op Sampha'swebsite kan men terecht voor meer informatie over zijn muziek, de fanclub en hoe men zich hierbij kan aansluiten.

Met de komst van Only Single en de aankondiging van zijn Europese tour, heeft Sampha Lahaï de verwachtingen hoog gespannen. Zijn unieke geluid en gepassioneerde performance beloven een muzikaal feest voor zowel de trouwe aanhangers als nieuwe ontdekkers van zijn talent.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Migaloo M5 luxe onderzeeër Superyacht van 2 miljard In de kijker

In de wereld van superjachten is extravagantie bijna een vereiste. Toch overtreft de Migaloo M5 alle verwachtingen met zijn luxueuze ontwerp en de ...