Vrijdag - 24 Mar 2023

Aanmelden

Meubelen Larridon in Lendelede

Meubelen Larridon in Lendelede
Meubelen Larridon in Lendelede

In onze ateliers worden de meubels nog op maat gemaakt. Dat betekent dat we zeer flexibel zijn naar materiaalkeuze of kleurzetting van een bepaald stuk. Op deze manier kan je een meubelstuk deze unieke, persoonlijke touch geven of zelfs een aanvullend meubel laten maken dat perfect matcht met de rest van je interieur.

Wij zetten heel sterk in op een uitstekende service want we streven naar honderd procent klantentevredenheid. Dit houdt o.a. in dat er niets uit ons magazijn vertrekt alvorens dit grondig gecontroleerd is; juiste afmetingen?, gevraagde afwerking?, correct kleur?, ...? Alles wordt in detail nagekeken alvorens het wordt vrijgegeven om geleverd te worden. Indien nodig, kan je uiteraard steeds rekenen op een correcte en snelle ondersteuning van onze dienst-na-verkoop.

Onze stylistes staan vrijblijvend ter beschikking om je te begeleiden in onze toonzaal. Zij helpen jouw ideeën omzetten in een mooi geheel. Daarbij wordt er rekening gehouden met de stijl die jouw voorkeur draagt, alsook met de stijl die jouw woning uitstraalt. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, is het aan te raden om foto’s, afmetingen, evtl. grondplan en stalen van de interieurelementen die je wenst te behouden, mee te brengen.

Om je nog meer te overtuigen van de selectie van gekozen kleuren en materialen, komen wij graag bij je thuis met een kleine selectie van houten deuren, leder- en of stofstalen. Voor diegenen die een volledige (her)inrichting wensen, kunnen wij ook helpen bij de keuze van gordijnen, verf of behangpapier. Indien gewenst kan je het volledige project aan ons toevertrouwen of enkel ons advies inwinnen bij de keuze van de materialen.

Onder ons eigen "Larridon Home" label ontwikkelen eigen ontwerpen die uiteraard ook nog kunnen aangepast worden aan eventueel specifieke persoonlijke wensen. Deze ontwerpen worden door onze eigen mensen uitgetekend en vervaardigd in onze lokale ateliers. In onze toonzaal vind je een volledig huis (leefruimte, keuken, badkamer, gang, bureel) ingericht met stukken uit onze eigen Larridon Home collectie

Wij hebben resoluut gekozen om zoveel mogelijk te werken met plaatselijke producenten. Meer dan 85% van onze omzet wordt gerealiseerd door lokale ateliers (Vlaanderen en Nederland). Op deze manier zijn wij nauw betrokken bij de selectie en controle van de gebruikte materialen en technieken. Door de geografische nabijheid, hebben wij ook veel en nauw contact met onze leveranciers en kunnen wij steeds kort op de bal spelen.

Alle meubelen worden thuis geleverd en geplaatst door onze eigen vakmensen die ieder al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de sector en die van opleiding houtbewerkers zijn. Hierdoor kunnen wij ook ingebouwde kasten, dressings, ... volgens de regels van de kunst plaatsen en een mooi eindresultaat verzekeren.