Dinsdag - 07 Feb 2023

Aanmelden

Masureel Belgian Wallcovering in Hulste

Masureel Belgian Wallcovering in Hulste
Masureel Belgian Wallcovering in Hulste

Wij beseffen maar al te goed dat er geen Planeet B bestaat en zijn dan ook vastbesloten om te blijven werken aan een betere toekomst. Masureel is een van de eerste behangproducenten die PVC-vrije wandbekleding op waterbasis creëert, die schrobbaar en zeer gemakkelijk te reinigen is. De perfecte groene oplossing voor uw muren!

Voor de projectmarkt heeft Masureel verschillende mappen ontwikkeld met handige kaarten om mee te nemen naar klanten of projecten. De items in deze mappen zijn geselecteerd op hun ontwerp, look, touch, kleur en technische prestaties. De producten voldoen aan de eisen voor de projectmarkt, zoals brandwerendheid, wrijfvastheid en wasbaarheid.

Om een totaalconcept te kunnen bieden voor het interieur, biedt Masureel twee basisproducten om mee te behangen – een hoogkwalitatieve wandbekledingslijm en vliesbehang om te overschilderen of behangen.

Met onze West-Vlaams gewortelde roots, gaat de geschiedenis van de familie Masureel terug tot de 16de eeuw. We dragen een groot cultureel erfgoed met ons mee en nemen dit als referentie voor onze missie. Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken onze creaties. Onze collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang en stoffen en een collectie moderne & hedendaagse kunst.

Elk merk van Masureel wordt onderbouwd door een rijk archief aan textielontwerpen en een uitgebreide kunstcollectie. Elke collectie wordt van pril ontwerp tot afgewerkt product volledig in-huis gemaakt. De onuitputtelijke creatieve drang van onze ontwerpers en het aanhoudend verlangen om de nieuwste technologieën toe te passen in productie, zorgen ervoor dat Masureel blijvend innoveert en uitblinkt in kleur, ontwerp en textuur.