Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Flamant in Geraardsbergen

Flamant in Geraardsbergen
Flamant in Geraardsbergen

Flamant creëert alles wat je nodig hebt om van je huis een warme thuis te maken. Een rustige cocon in een drukke wereld. Dat doen we met de grootste zorg voor kwaliteit. Elk Flamant-product wordt in kleine werkplaatsen en volgens authentieke methodes geproduceerd. We reizen de hele wereld rond om de beste artisanale producenten te vinden. Zo krijgen al onze producten hun eigen, unieke verhaal.

In 2007 werd Flamant gekroond tot hofleverancier van het Belgische koningshuis. Een mooie erkenning van de kwaliteit, het vakmanschap en het design van onze collecties. Met een Flamant-interieurstuk haal je steeds een stukje royale luxe in huis.

Dit is een ode aan schoonheid. Een ode aan de dingen in het leven die makkelijk zijn om naar te kijken. Die gewone dingen veranderen in buitengewone dingen. En van elke dag een speciale dag maken. Dit is voor mensen die van details houden. Die van perfectie houden. Voor mensen die in verwelkte bloemen schoonheid ontdekken. En voor hen maken wij van schetsen meesterwerken. Maken wij van lege ruimtes ervaringen. En maken we van je huis je thuis.