Villa Florentine is een ongelooflijk landgoed in Caledon, Ontario

Villa Florentine is een ongelooflijk landgoed in Caledon, Ontario

Het betoverende pand voor u heet Villa Florentine. Gelegen bovenop de prachtige heuvels van het platteland van Caledon in Ontario, Canada, dit luxe landgoed ligt dicht genoeg bij alle stadsactie, maar ook ver weg van de drukte om te genieten van een ontspannen leven met alle mogelijke voorzieningen. De rustige omgeving van dit pand moedigt u aan om hier een zorgeloos leven te leiden, terwijl u geniet van verkwikkende zonsopgangen, een charmante oude architectuur en een extravagantie die in andere delen van de wereld nog niet is vervuld.

Deze spectaculaire villa biedt 4 slaapkamers en 9 complete badkamers, met 10.000 vierkante meter aan ruimte, zittend op niet minder dan 80 hectare prachtig land, met een privémeer en een volledig uitgeruste paardensportfaciliteit. Dit charmante landgoed staat te koop voor een coole €13,5 miljoen en beschikt over twee luxe koetshuizen verborgen onder klimwijnstokken, met een hoofdgebouw gemaakt van betonnen en stalen frames, aangevuld met prachtige ontwerpdetails, waaronder op maat gemaakt marmer, kroonlijsten, bamboevloeren en een vakmanschap perfectie moeilijk te verslaan tegenwoordig. De buitenlucht rondom de prachtige villa biedt voldoende ruimte voor entertainment en het leiden van een actieve levensstijl.

Natuurlijk kunt u ook altijd achterover leunen en ontspannen midden in de natuur. Er zijn bossen en verborgen bospaden, verschillende uitkijkpunten en weelderige tuinen, zwembaden en een mooi poolhouse, allemaal klaar om ontdekt te worden.