Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

The Marq On Paterson Hill is werelds eerste Hermés appartement

The Marq On Paterson Hill is werelds eerste Hermés appartement

Hier is een wereldprimeur voor u: een gezellig appartement volledig ingericht en afgewerkt door het prachtige merk Hermés. De jongens uit Frankrijk hebben de Marq op Paterson Hill in Singapore, eigendom van SC Global Developments, prachtig uitgedost. Het Hermés team van decorateurs werd geleid door de legendarische Franse decorateur Yves Taralon, de creatief directeur van La Table Hermés.

Hij heeft zijn ideeën gecombineerd met die van Michelle Cheong, de Creative Director van het SC Global ontwerpteam. Het unieke principe van „art de vivre” is overal gebruikt, het hele proces is erop gebaseerd. Het appartement ligt aan de Signature Tower at the Marq en beslaat maar liefst 6.200 vierkante meter en beschikt over uiterst luxe details en de beste materialen die je maar kunt bedenken. De specialisten van Hermés hebben gekozen voor een ongelooflijk mooie combinatie van kleuren en stoffen om dit prachtige huis te dekken.

Samen met hen worden behang, servies, tapijten, op maat gemaakte lederen gestoffeerde items, een hele reeks kunstwerken, prachtige meubelstoffen en meubels gecombineerd om u een woning als geen ander te bieden. De algemeen directeur van Hermés Maison, de thuisdivisie van Hermes, Hélène Dubrule wilde het volgende verklaren: „Gebaseerd op een gedeelde zoektocht naar uitmuntendheid, drukt deze ambitieuze realisatie voor het eerst Hermés 'toewijding uit om gepersonaliseerde interieurontwerpdiensten te verzorgen, in navolging van de geest van de Franse traditie decorateurs en ensembliers.” We laten je nu achter om te graven in de prachtige foto's die op de site zijn gemaakt. We zijn er volledig van overtuigd dat er niemand is die het niet leuk zou vinden om in zo'n stijl te leven. 


The Marq On Paterson Hill is werelds eerste Hermés appartement