Hermés kleedt luxe appartement aan in Singapore - een Ode aan de Kunst van Leven

Het vooraanstaande Franse merk Hermés heeft een primeur van wereldklasse gerealiseerd: het volledige interieur van een luxueus appartement. De woning, gelegen in de Marq op Paterson Hill in Singapore, is eigendom van SC Global Developments en is nu het pronkstuk van Hermés' interieurkunsten.

Het team van Hermés, aangevoerd door de beroemde Franse decorateur Yves Taralon, creatief directeur van La Table Hermés, werkte samen met Michelle Cheong, de Creative Director van het SC Global ontwerpteam, om deze unieke leefruimte te creëren. Het interieur weerspiegelt het unieke principe van de 'art de vivre' van Hermés, waarbij elk detail getuigt van uitzonderlijk vakmanschap en weelderige smaak.

Het appartement, gelegen in de Signature Tower van de Marq, bestrijkt maar liefst 6200 vierkante meter. Het is versierd met de meest luxueuze details en hoogwaardige materialen die men kan bedenken. Hermés' specialisten hebben zorgvuldig gekozen voor een oogstrelende combinatie van kleuren en stoffen, wat bijdraagt aan de ongeëvenaarde uitstraling van het huis.

Van op maat gemaakte lederen gestoffeerde items, kunstwerken en verfijnde meubelstoffen tot behang, servies en tapijten - elke element is zorgvuldig gekozen om een unieke woonervaring te bieden.

Hélène Dubrule, de algemeen directeur van Hermés Maison, de thuisdivisie van Hermes, verwoordde de ambitie van het project: "Deze ambitieuze realisatie weerspiegelt voor het eerst Hermés' toewijding om gepersonaliseerde interieurontwerpdiensten te bieden, in de geest van de Franse traditie van decorateurs en ensembliers."

De voltooide woning, vastgelegd in prachtige foto's, biedt een ongekende levensstijl vol luxe en elegantie. Ongetwijfeld een plek waar elke liefhebber van luxe en verfijning graag zou willen wonen.

Na de succesvolle inrichting van het appartement, is de samenwerking tussen Hermés en SC Global Developments verder versterkt, waarbij beide partijen elkaar complimenteerden op hun uitstekende teamwerk en gemeenschappelijke zoektocht naar uitmuntendheid. Ze hebben samen een omgeving gecreëerd die de essentie van luxe levensstijl belichaamt, terwijl ze trouw blijven aan de unieke esthetiek en stijl van het Franse merk.

Het appartement is niet zomaar een woonruimte, maar veeleer een weerspiegeling van Hermés' rijke geschiedenis en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Elk detail in de woning, van het meubilair tot de kleinste decoratieve stukken, is ontworpen en geselecteerd om de bewoners een gevoel van elegantie en comfort te bieden.

Het interieur is versierd met een schitterende combinatie van kleuren en stoffen, gekozen door de specialisten van Hermés. Deze mix geeft het huis een warme, uitnodigende sfeer, terwijl het ook de kenmerkende flair van Hermés uitstraalt. In combinatie met het zorgvuldig geselecteerde behang, de op maat gemaakte lederen gestoffeerde items, de kunstwerken en de verfijnde meubelstoffen, wordt het huis omgetoverd tot een ware oase van comfort en luxe.

En zoals je van Hermés mag verwachten, houdt het daar niet op. Naast de prachtige interieurdecoraties, bevat het huis ook een reeks andere exclusieve functies die de bewoners verwennen en hun ervaring in de woning verbeteren. Een van deze functies is de aanwezigheid van een humidor voor ongeveer 60 sigaren, een wijnkoelkast en presentatiemodules voor wijnen, sterke dranken en glazen, wat zorgt voor een verfijnde en luxueuze levensstijl.

Hermés heeft met succes het 'art de vivre'-principe naar een nieuw niveau getild met deze ongelooflijke residentiële inrichting, waarmee het merk zijn plaats als een van de leiders in luxe interieurontwerp heeft versterkt. Het is ongetwijfeld een plek waar elke liefhebber van elegantie en verfijning zou willen wonen.

Art de vivre'-principe Hermés

Het 'art de vivre'-principe, of 'de kunst van het leven', is een centrale filosofie van het Franse luxemerk Hermès. Dit concept draait om het waarderen van het alledaagse leven en het transformeren van gewone momenten in buitengewone ervaringen door middel van kwaliteit, schoonheid en comfort.

Voor Hermès betekent 'art de vivre' het creëren van producten die niet alleen luxe en esthetisch verfijnd zijn, maar die ook bijdragen aan een diepere waardering voor de wereld om ons heen. Dit kan variëren van een prachtig vervaardigde zijden sjaal of een handgemaakte lederen tas tot een zorgvuldig ingericht interieur dat de zintuigen stimuleert en een gevoel van welzijn bevordert.

Het 'art de vivre'-principe van Hermès gaat verder dan alleen het product; het omvat ook de ervaring van het kopen en gebruiken van hun producten. Elk detail, van de kwaliteit van de materialen tot de klantenservice in de winkels, is ontworpen om een ​​gevoel van exclusiviteit en waardering voor vakmanschap en esthetische schoonheid te creëren.

Het concept 'art de vivre' versterkt de positie van Hermès als een merk dat gaat over het creëren van een bepaalde levensstijl, eerder dan simpelweg het leveren van een product. Het draait allemaal om het beleven van het goede leven in al zijn facetten, ondersteund door een voortreffelijk ontwerp, superieur vakmanschap en een toewijding aan uitmuntendheid.

Over Yves Taralon

Yves Taralon is een vermaard Frans interieurontwerper en de creatief directeur van La Table Hermès. Hij staat bekend om zijn artistieke flair en het vermogen om ruimtes te transformeren tot meesterwerken van elegantie en verfijning. Zijn ontwerpen zijn gevuld met een onfeilbaar gevoel voor stijl, met zorgvuldige aandacht voor detail en een passie voor het creëren van harmonieuze omgevingen.

Taralon begon zijn carrière bij Hermès, een merk dat alom wordt erkend als een pionier in de wereld van luxe goederen. Hier kon hij zijn artistieke visie uiten, waarbij hij nauw samenwerkte met ambachtslieden om een reeks unieke ontwerpen te creëren die het merk verder verrijken.

Bij Hermès speelde Taralon een cruciale rol bij het leiden van verschillende interieurontwerpprojecten. Een van de meest opvallende was het ontwerp van een appartement in de Signature Tower van The Marq in Singapore, in samenwerking met Michelle Cheong, de Creative Director van het SC Global ontwerpteam. Dit project heeft het 'art de vivre'-principe van Hermès naar een nieuw niveau getild, met een focus op kwaliteit, comfort en esthetische harmonie.

Yves Taralon heeft met zijn uitstekende ontwerpen bijgedragen aan de reputatie van Hermès als een merk dat de fijnere dingen in het leven viert. Zijn werk straalt een tijdloze elegantie uit die zowel aantrekkelijk als verfijnd is, waarmee hij zichzelf positioneert als een van de belangrijkste figuren in de wereld van luxe interieurontwerp.

Over Signature Tower van de Marq

Signature Tower van de Marq is een icoon van luxe en exclusiviteit gelegen in het hart van Singapore. Dit wooncomplex, eigendom van SC Global Developments, is gelegen op Paterson Hill, een van de meest begeerde locaties van de stad.

De toren staat bekend om zijn ruime en luxueus ingerichte appartementen, elk met een adembenemend uitzicht op de stad. Met een grootte van maar liefst 6200 vierkante meter, bieden de appartementen een uitzonderlijk niveau van comfort en verfijning. Ze zijn ontworpen met de beste materialen en afgewerkt met oog voor detail om een ​​ultieme luxe woonervaring te bieden.

Een van de kenmerken die Signature Tower van de Marq onderscheidt, is de samenwerking met wereldberoemde merken zoals Hermès voor het interieurontwerp van sommige appartementen. Deze samenwerkingen zorgen voor een uniek en elegant interieur dat het luxe gevoel van de toren versterkt.

Bovendien is de Signature Tower niet alleen een woongebouw, maar ook een getuigenis van de moderne architectuur en design. Het is een symbool van de toewijding van SC Global Developments aan uitmuntendheid en innovatie in hun projecten, waardoor het een van de meest prestigieuze adressen in Singapore is om te wonen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...