The Mandalay House In Queensland - Australië

Een van de belangrijkste eigendommen aan het water in Australië, met uitzicht op turquoise koraalzeewater aan de ene kant en een ongerept nationaal park aan de andere kant, het Mandalay House bevindt zich in Queensland, op de Whitsunday-eilanden.
Het pand beschikt over in totaal 28.000 vierkante meter aan woonruimtes vertegenwoordigd door 9 badkamers, 6 slaapkamers, formele eet- en woonruimtes, butler's pantry, studio met binnenplaats, biljartkamer, thuisbioscoop, paviljoen aan de oceaan met eetkamer die plaats biedt aan maximaal 14 gasten, bar, pizza-oven, wijnkelder met proeflokaal, kantoor of bibliotheek met houten lambrisering, lift en een prachtige gastronomische keuken met een aangrenzende informele eetgelegenheid.
De residentie lijkt op een klassieke architectonische constructie en bevat een extra lading interessante functies, afgezien van degene die we hierboven hebben genoemd, en entertainmentmiddelen. Het wordt geleverd met een landingsplatform voor helikopters, 2 jetski-dokken, bootopslag, zwembad met spa en een grote garage voor maximaal 6 auto's.
Woorden zijn niet in staat om dit prachtige landgoed te beschrijven, dus laten we je smullen van deze beelden. De aanbiedingsprijs is beschikbaar op persoonlijk verzoek.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...