Prachtig pand aan het water in Noord-Saanich aan de Canadese westkust

Dit moderne herenhuis aan de westkust, gelegen aan de westelijke oevers van de Saanich Inlet, in British Columbia, Canada, was behoorlijk vooruitstrevend voor die tijd toen het in de jaren zeventig werd voltooid. Nu, na een grondige renovatie, uitgerust met state of the art faciliteiten, is de woning volledig gerestaureerd en opnieuw vooruitstrevend. Het pand van 2 hectare beschikt over 120 meter gematigde waterkant van het regenwoud en biedt een fantastisch uitzicht door de volledig glazen muren. Deze ontwerpfunctie zorgt er ook voor dat het interieur veel natuurlijk licht krijgt, terwijl het ook bijdraagt aan het algehele luchtige gevoel van de plek.
De materialen die bij de constructie van het huis worden gebruikt, zijn van topklasse: lokaal gefreesde ceder, op maat gewonnen Rajasthani-leisteenvloeren, Australische borstelboxvloeren, zwart geslepen granieten werkbladen en kastpanelen van in hars ingebed riet, allemaal prachtig samen en creëren een kapping van weelde eigenaren en gasten zullen er onder de indruk van zijn. Het huis van 5.535 vierkante meter heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers, en nog aantrekkelijkere ruimtes aan de buitenkant. Er zijn verschillende buitendekken die een barbecueplaats vormen en zelfs een zwembad met aangrenzende kleedkamer en stoom/douche.
Dit prachtige West Coast Contemporary pand is momenteel op de markt voor C €5.575.000, het equivalent van ongeveer €5.233.000.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...