Prachtig Fairmont Pacific Rim appartement te koop

Dit prachtige penthouse is op zichzelf al een prachtige plek, maar wat het bijzonder maakt, is in feite de setting. Gevonden in Vancouver, Canada, en voorzien van de meest fantastische uitzichten die je je kunt voorstellen, staat het appartement momenteel genoteerd voor €21 miljoen.
Er is ook een volledig beschikbare virtuele driedimensionale tour op See Virtual 360 voor diegenen die graag meer willen weten. Het is een prachtige residentie dit Fairmont Pacific Rim penthouse, met een prachtige weergave van speelse kleuren naast een hoge mate van helderheid. Perfect voor mensen met verfijning in hun karakter, dit oosters gekleurde appartement combineert enorm met de buitenste panorama's, over de baai en de toppen. Een privéterras opent strak naar de baai, de perfecte plek om wakker te worden met een sigaar in je rechterhand en een espresso aan je linkerhand. Qua accommodatie bestaat het Fairmont Pacific Rim appartement uit drie slaapkamers en vier badkamers, gegarneerd met een betoverende inrichting.
Er zijn overal zachte tapijten, de gezelligste meubels, prachtige fluweelachtige materialen, maar het meest verbluffende van allemaal is het fantastische spel van limoengroen, paars, goud, zilver en gele tinten die overal zo merkbaar zijn. En het slaagt er zelfs in om clichés te vermijden.