Penthouse van $50 miljoen te koop in The Mansions in Acqualina

Penthouse van $50 miljoen te koop in The Mansions in Acqualina

Midden in de pracht van Miami staat The Mansions at Acqualina klaar om u te verleiden met schoonheid, luxe, stijl en uitmuntendheid op zijn best.

Ze bieden enkele van de beste residentiële middelen die we ooit hebben gezien en stellen prachtige woningen ter beschikking in een iconisch gebouw, tientallen meters boven de onrust van de stranden van Sunny Isles, de winkelcentra van Aventura en Bal Harbour en de slapeloze nachten in Fort Lauderdale, Hollywood, South Beach en Miami Beach.

Dit penthouse is een van de beste woningen die ze nu aanbieden, een pand dat 15.000 vierkante meter meet en maar liefst €50 miljoen bedraagt. Het is tot nu toe niet succesvol verkocht. In feite zijn er in totaal vijf penthouses, allemaal met privézwembaden. Bewoners kunnen gebruik maken van de twee zwembaden van het complex, een daarvan is een overloopzwembad met uitzicht op het water.

Er is een biologiekamp beschikbaar voor degenen die hun kennis over de natuur willen verbeteren, terwijl kinderen kunnen rommelen in twee kamers, met dank aan het complex. Volwassenen kunnen daarentegen yoga- en pilateslessen volgen in de volledig uitgeruste, eersteklas fitnessruimte.

Er is ook een hele reeks voorzieningen die toeristen altijd zullen onthouden - spa, golfsimulator, een stadiontheater met 25 zitplaatsen met snoepbalie en popcornmachine - op elke gewenste manier.

Er is ook een conciërge die de hele dag responsiever is. Meer dan genoeg om zelfs de meest veeleisende gasten te verwennen, van dagelijkse ontbijtbar tot een wijnproeverij, van weekendrestaurant tot open deuren 7 van de 7 dagen.

Onder de lijst met dure verkopen zijn van de in totaal 79 woningen slechts 22 klaar om weggegeven te worden. De prijskaartjes beginnen bij €5,7 miljoen en gaan omhoog, net als de trap. Trump Group noemde het „het mooiste gebouw ter wereld”.

Het project is afhankelijk van de hulp van Acqualina Ocean Residences & Resort en William Island, de geschatte eindtijd is ergens in 2015.