Ontdek de luxewoningen van Lommel en omstreken

Er zijn vele verschillende soorten eigendommen beschikbaar, van luxueuze villa's en appartementen tot historische gebouwen en penthouses. Wie aan luxe vastgoed denkt, denkt automatisch aan Lommel. In de afgelopen jaren is de vastgoedmarkt enorm uitgebreid, waardoor er voor elke geldbeugel iets te vinden is.

Ontdek 5 unieke luxe panden in Lommel en omstreken. Stel je een statige en smaakvolle villa voor met een schitterend uitzicht op het landschap. Het pand, gelegen op de Vossenbeeldstraat 39, is geschikt voor al wie een elegante woning zoekt in een rustige omgeving. Met een prachtige tuin, een royale gezinswoning en een zwembad biedt dit pand alles wat je maar kunt wensen voor een luxe leven.

Voor ambitieuze urban dwellers biedt een penthouse in het hart van de stad mogelijkheden. Dit appartement op de Melkmarkt 36 biedt een modern interieur en uitzicht over de skyline van Lommel. Het appartement beschikt over ruime ramen die een prachtig licht in de woning laten schijnen en een indrukwekkend terras, wat zorgt voor een grandioos uitzicht.

Mocht je dan toch meer op zoek zijn naar een historisch pand, dan is de eigendom op de Heidedal 65 misschien wel iets voor jou. Het pand dateert uit 1914 en is onlangs gerenoveerd, waardoor het optimaal geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een mix tussen modern en klassiek. Het pand beschikt over 4 verdiepingen, waarvan de laagste de kelder is. De andere verdiepingen bevatten respectievelijk de woonkamer, de slaapkamers en de badkamers.

Houd je van authentieke lofts? Dan is het pand op de Kerkstraat 15 je perfecte bestemming. Het pand is in 2015 gerenoveerd en heeft een authentieke loftstijl behouden. Het appartement beschikt over twee verdiepingen met openslaande deuren die leiden naar een balkon dat uitkijkt over het centrum van de stad.

Verder heeft Lommel ook nog een uniek pand om te verkennen. Gelegen op de Graaf Willemstraat 19 is dit voormalig boerderijcomplex, dat al meer dan 100 jaar bestaat. Hoewel de woning is gerenoveerd, zijn de originele elementen behouden. Het complex bevat 4 appartementen, waarvan 2 op de begane grond en 2 op de bovenverdieping.

Of je nu op zoek bent naar een luxueuze villa of een historisch pand, Lommel heeft tal van opties. De gemiddelde prijs van luxe eigendommen liggen tussen de € 1.000.000 en € 5.000.000. Populaire architecturale stijlen en ontwerpen die typerend zijn voor Lommel zijn klassieke landhuizen, kleurrijke penthouses, moderne appartementen en authentieke lofts. Bovendien profiteren investeerders hier van vele voordelige fiscale voordelen. De omringende levensstijl en gemeenschap van Lommel combineren perfect met luxe woningen, waardoor het een populaire bestemming is voor vastgoedbeleggers.

 

- Ontdek luxe panden in Lommel en omstreken! Van luxueuze villa's en appartementen tot historische gebouwen en penthouses - Lommel heeft opties voor elke geldbeugel. Ontdek de markttrends, gemiddelde prijzen en favoriete architecturale stijlen en ontwerpen. Profiteren van fiscale voordelen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...