One Hyde Park in Londen is het duurste appartementengebouw ter wereld

Gelegen in Knightsbridge, een ultra-exclusief deel van het centrum van Londen, One Hyde Park is een onlangs voltooide woonwijk waar appartementen zo duur zijn dat zelfs miljardairs diep in hun zakken moeten graven om er een te kopen. Het complex, ontworpen door Rogers Stirk Harbour + Partners en gebouwd door Laing O'Rourke kostte een ongelooflijke £1,15 miljard (bijna €2 miljard), dus het is geen verrassing dat het de thuisbasis is van enkele van de duurste appartementen ter wereld.

Er zijn in totaal slechts 86 woningen, elke hoge kosten die u zou verwachten van de meest luxueuze privépaleizen. Eerder dit jaar werd een penthouse in One Hyde Park verkocht voor naar schatting €237 miljoen - dat is meer dan het duurste huis in de VS, of de meeste privé-eilanden ter wereld.

Het appartement van 16.000 vierkante meter is groter dan de meeste herenhuizen en profiteert van de exclusieve diensten en faciliteiten van het gebouw, waaronder 24-uurs residentiële conciërge, valetservice, een 21 meter roestvrijstalen ozonzwembad, fitnessruimte, squashbanen en belachelijke beveiligingsniveaus (we hebben het over paniekkamers) , kogelvrij glas en bewakers opgeleid door Britse Special Forces). De onderstaande galerij toont een suite met 5 slaapkamers van 9.000 vierkante meter met een vraagprijs van „slechts” ongeveer €115 miljoen. 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...