One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en ontwikkeld door Immogra. Het biedt 55 luxueuze appartementen en penthouses aan met een prachtig uitzicht op de Leie en het historische centrum van Kortrijk.

Het project is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Lens°Ass en omvat vier gebouwen die verbonden zijn door middel van een ondergrondse parkeergarage. De gebouwen variëren in hoogte van vier tot zes verdiepingen en zijn uitgerust met liftinstallaties. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, aluminium en natuursteen geven de gebouwen een moderne en elegante uitstraling.

De residenties variëren in grootte van 80 tot 300 vierkante meter en zijn voorzien van ruime terrassen en balkons. De penthouses beschikken over royale buitenruimtes met een adembenemend uitzicht op de stad. De residenties zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en domotica.

Het woonproject One Broel Kortrijk is niet alleen een plek om te wonen, maar biedt ook een breed scala aan voorzieningen en diensten voor haar bewoners. Het project omvat een fitnessruimte, een wellnesscentrum met sauna en jacuzzi, een gemeenschappelijke ruimte en een dakterras met een panoramisch uitzicht op de stad. Daarnaast is er ook een conciërge service beschikbaar die instaat voor het onderhoud van de gebouwen en de gemeenschappelijke ruimtes.

Het project is gelegen in een van de meest gewilde en historische wijken van Kortrijk. De nabijheid van de rivier de Leie en het stadscentrum maken het project ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en aangename woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. In de directe omgeving van het project zijn er tal van restaurants, cafés, winkels en culturele instellingen te vinden.

De locatie van het project biedt ook uitstekende verbindingen met andere steden in België en Europa. Het treinstation van Kortrijk ligt op slechts enkele minuten van het project en biedt directe verbindingen met Brugge, Gent, Brussel en andere steden in België en Frankrijk. De internationale luchthavens van Brussel en Lille zijn beide binnen een uur met de auto te bereiken.

Het woonproject One Broel Kortrijk is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het project beschikt over een laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en is uitgerust met een geothermisch verwarmingssysteem dat gebruik maakt van de natuurlijke warmte van de aarde om de gebouwen te verwarmen en te koelen.

One Broel Kortrijk is niet alleen een luxueus woonproject, maar ook een investeringsmogelijkheid. Het project wordt ook ondersteund door Jan De Nul Group, een internationaal erkend bedrijf dat actief is in de bagger- en offshore-industrie.

Het project is al een groot succes, met meer dan de helft van de appartementen die al verkocht zijn nog voordat de bouw begon. De vraag naar luxueuze en moderne appartementen in het hart van Kortrijk blijft groeien en het project biedt investeerders een aantrekkelijk rendement op hun investering.

Het woonproject bestaat uit vier unieke gebouwen allemaal ontworpen met het oog op luxe, comfort en duurzaamheid:

De eerste van de vier gebouwen is Paulinen. Dit gebouw is genoemd naar de Paulinenbrug die vlakbij ligt en biedt 14 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw heeft een moderne en strakke uitstraling, met een gevel die bestaat uit glas en aluminium. De residenties zijn voorzien van ruime terrassen en balkons die uitkijken op de rivier de Leie en het historische centrum van Kortrijk.

Het tweede gebouw is De Ode, vernoemd naar het beroemde gedicht van Keats. Dit gebouw biedt 16 luxueuze appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De residenties zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en domotica. Het gebouw heeft een opvallende gevel met een golvende vorm die doet denken aan de stroming van de rivier de Leie.

Het derde gebouw is Waterspiegel, genoemd naar de reflectie van het wateroppervlak van de rivier de Leie. Het gebouw biedt 17 elegante appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid en maakt gebruik van geothermische energie voor verwarming en koeling. De residenties hebben grote ramen en terrassen die uitkijken op de rivier de Leie en het omliggende groen.

Het laatste gebouw is Kwatrijn, genoemd naar de beroemde dichtvorm. Dit gebouw biedt 8 exclusieve penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De penthouses zijn voorzien van royale buitenruimtes met een panoramisch uitzicht op de stad. Het gebouw heeft een eigentijdse uitstraling met een gevel die bestaat uit glas en natuursteen. De penthouses zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en domotica.

Elk van de vier gebouwen in One Broel Kortrijk is uniek en biedt zijn eigen stijl en kenmerken, maar ze zijn allemaal ontworpen met het oog op luxe, comfort en duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de nieuwste technologieën en duurzame ontwerpconcepten maken deze gebouwen niet alleen aantrekkelijk voor bewoners die op zoek zijn naar een luxe levensstijl, maar ook voor investeerders die geïnteresseerd zijn in duurzame projecten. Het woonproject One Broel Kortrijk is een voorbeeld van de groeiende trend van duurzame ontwikkeling in de vastgoedsector, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een harmonieuze en duurzame leefomgeving.

Naast de unieke stijl en kenmerken van elk gebouw, bieden ze ook een breed scala aan voorzieningen en diensten voor de bewoners. Het project omvat een fitnessruimte, een wellnesscentrum met sauna en jacuzzi, een gemeenschappelijke ruimte en een dakterras met een panoramisch uitzicht op de stad. Daarnaast is er ook een conciërge service beschikbaar die instaat voor het onderhoud van de gebouwen en de gemeenschappelijke ruimtes.

One Broel Kortrijk is ook een voorbeeld van de groeiende trend van duurzame ontwikkeling in de vastgoedsector. Het project is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie, en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid en energiebesparing. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor bewoners die op zoek zijn naar een duurzame levensstijl, maar ook voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van duurzame projecten.

Het woonproject One Broel Kortrijk is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze en moderne levensstijl in het hart van Kortrijk. Het biedt niet alleen prachtige appartementen en penthouses met een spectaculair uitzicht op de rivier de Leie en het historische centrum van Kortrijk, maar ook een breed scala aan voorzieningen en diensten voor haar bewoners.

Het project is ontworpen en ontwikkeld door gerenommeerde vastgoedontwikkelaar Immogra is een voorbeeld van de groeiende trend van duurzame ontwikkeling in de vastgoedsector en biedt investeerders een aantrekkelijk rendement op hun investering.

Kortom, One Broel Kortrijk is een uniek en exclusief woonproject dat alle elementen combineert die nodig zijn voor een luxe en comfortabele levensstijl. Het is een investering die niet alleen waarde toevoegt aan het leven van de bewoners, maar ook aan het milieu en de lokale economie. One Broel Kortrijk biedt vier unieke en elegante gebouwen met een eigentijdse en luxueuze uitstraling. Elk gebouw biedt een breed scala aan voorzieningen en diensten voor de bewoners en is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het project is gelegen in een van de meest gewilde en historische wijken van Kortrijk, met een prachtig uitzicht op de rivier de Leie en het historische centrum van de stad. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxe en comfortabele levensstijl in een duurzame en harmonieuze leefomgeving.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een appartement in One Broel Kortrijk, kun je contact opnemen met Immogra, de vastgoedontwikkelaar van het project. Zij kunnen je meer informatie geven over de beschikbare appartementen, de prijzen en de verkoopvoorwaarden. Zij hebben een specifieke pagina over het project waar je meer informatie kunt vinden en zelfs een afspraak kunt maken voor een bezoek ter plaatse.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website