Miljardair Ron Burkle verkoopt zijn Triplex Penthouse in Manhattan

Bij het betreden van de vastgoedmarkt heeft miljardair-investeerder Ron Burkle zojuist zijn luxueuze penthouse in Manhattan te koop gezet, met een prijskaartje van maar liefst €37 miljoen. Deze weelderige residentie bevindt zich op een prominente locatie aan 704 Broadway en heeft een rijke geschiedenis als voormalige evenementenruimte genaamd Sky Studios, waar glamoureuze evenementen in New York werden gehouden. In 2007 kocht Ron Burkle dit onroerend goed voor €17 miljoen en investeerde vervolgens in een grondige renovatie, waardoor het de prachtige woning is geworden die het nu is.

Het penthouse beslaat drie verdiepingen en beschikt over zes ruime en stijlvol ingerichte slaapkamers, een prachtige daktuin, dakramen en zelfs een volledig uitgeruste thuisbioscoop. Met een plafondhoogte van maar liefst 17 meter straalt het appartement een gevoel van luchtigheid en ruimtelijkheid uit. Een opvallend kenmerk is het verwarmde zwembad op het dak, dat ideaal gepositioneerd is om een werkelijk adembenemend uitzicht op de skyline van New York City te bieden.

Het penthouse is ontworpen met oog voor detail en luxe. Elk aspect van de residentie straalt verfijning uit, van de hoogwaardige materialen tot de smaakvolle interieurinrichting. De goed ingerichte slaapkamers bieden comfort en privacy, terwijl de daktuin een oase van rust en ontspanning vormt te midden van de bruisende stad.

Naast het weelderige design en de hoogwaardige voorzieningen profiteert deze exclusieve woning ook van een gunstige locatie in het hart van Manhattan. Omgeven door de levendige energie en cultuur van New York City, bevindt het penthouse zich op loopafstand van bekende restaurants, luxe boetieks en wereldberoemde bezienswaardigheden.

Voor degenen die op zoek zijn naar het toppunt van luxe wonen in het centrum van Manhattan, biedt het penthouse op 704 Broadway een unieke gelegenheid. Met zijn weelderige interieurs, spectaculaire uitzichten en ongeëvenaarde voorzieningen belichaamt deze residentie de elegantie en allure die gepaard gaan met het leven in de iconische stad New York.

Het penthouse van Ron Burkle is een van de meest exclusieve woningen in Manhattan, en het heeft een indrukwekkende totale oppervlakte van ongeveer 930 vierkante meter. De ruime slaapkamers zijn elegant ontworpen en voorzien van luxe en comfortabele voorzieningen. De thuisbioscoop is uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en biedt een unieke ervaring voor filmliefhebbers.

De daktuin is een ware oase in de stad, met prachtig aangelegde groenvoorzieningen en een ontspanningsruimte waar bewoners kunnen genieten van het buitenleven te midden van het bruisende stadslandschap. Het verwarmde zwembad op het dak biedt niet alleen verfrissing, maar ook een adembenemend panoramisch uitzicht over de iconische skyline van New York City.

De locatie van het penthouse aan 704 Broadway is ook een van de grootste troeven. Gelegen in de trendy wijk NoHo, biedt het gemakkelijke toegang tot de beste restaurants, boetieks en culturele hotspots die Manhattan te bieden heeft. Daarnaast is het penthouse gunstig gelegen nabij verschillende metrostations en belangrijke transportroutes, waardoor de rest van de stad binnen handbereik is.

Met een prijskaartje van €37 miljoen is dit penthouse een exclusieve residentie voor diegenen die op zoek zijn naar het allerbeste dat Manhattan te bieden heeft. Het combineert weelderige luxe, verfijnde stijl en een iconische locatie om een unieke leefomgeving te creëren in een van 's werelds meest dynamische steden. Deze woning vertegenwoordigt de hoogste standaard van exclusiviteit en prestige in de vastgoedmarkt van New York City.

 • Locatie: Het penthouse is gelegen op 704 Broadway in Manhattan, een van de meest gewilde locaties in de stad.

 • Oppervlakte: Het penthouse beslaat een indrukwekkende totale oppervlakte van ongeveer 930 vierkante meter.

 • Verdiepingen: Het penthouse is verdeeld over drie verdiepingen, waardoor er voldoende ruimte is voor privacy en verschillende woonruimtes.

 • Slaapkamers: Het penthouse beschikt over zes ruime en goed ingerichte slaapkamers. Elke slaapkamer is ontworpen met oog voor detail en biedt comfort en luxe.

 • Plafondhoogte: Het penthouse heeft 17 meter hoge plafonds, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en luchtigheid wordt gecreëerd.

 • Daktuin: Een prachtige daktuin biedt een groene oase in de stad. Deze aangelegde buitenruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

 • Thuisbioscoop: Het penthouse beschikt over een volledig uitgeruste thuisbioscoop. Hier kunnen bewoners genieten van een ultieme filmervaring met state-of-the-art audiovisuele apparatuur.

 • Verwarmd zwembad op het dak: Het penthouse heeft een verwarmd zwembad op het dak, ideaal gelegen om een adembenemend uitzicht op de skyline van New York City te bieden.

 • Renovatie: Het penthouse is volledig gerenoveerd en op maat gemaakt door Ron Burkle. Zijn investering heeft het pand getransformeerd tot een prachtige residentie die voldoet aan de hoogste normen van luxe en comfort.

 • Technische specificaties: Het penthouse is uitgerust met geavanceerde technologieën en hoogwaardige voorzieningen, waaronder een geavanceerd beveiligingssysteem, een centraal airconditioningsysteem en een geautomatiseerd verlichtingssysteem.

 • Locatievoordelen: Het penthouse is gunstig gelegen in de bruisende wijk NoHo, met gemakkelijke toegang tot de beste restaurants, boetieks en culturele bezienswaardigheden van Manhattan. Daarnaast biedt de nabijheid van metrostations en belangrijke transportroutes uitstekende connectiviteit binnen de stad.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...